açıklama yapılmıstır uzatmaya bence lüzum yoktur..Suskunjackal yazdı:Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Doqru demişler.
LoNcA BETA oraya 5-6 grup ile gitmişti.Biz Arzlar 3 gruptuk.BETA ile 3 veya 4. kesımden sonra anlaşıldı ve Arzlar 8. kesimden 11. kesime kadar kesılecektı.Sonra tekrar Lodoslar'a gece 3'e kadar kesilicekti ve kesıldıde.Sonrada gelen Arzlar bu durumdan şikayetcılerdi.
LoNcA BETA sonraki gün gene arzlara 3-4 defa kestiler.Bizzat ben mrnikotin'in bölgeden "Dünden kalan Arzlar'ın görevini yapacaqız,görevi olanlar mühürlü kapıya gelsinler." dediğini gördüm.
LoNcA BETA isteseydi ilk gün kendı gruplarına kesıp cıkarlardı, yapamazlarmıydı ? Yaparlardı.BETA orda olanlarında görevi olsun diye bir anlaşma yapıldı ve herkez memnundu.Düşünün 4 grupla zar atılırken 4. olan kacardı, BETA ile yapılan anlaşmada daha 3. kesımdeyken 12. kesicek grup beklıyordu.Bu BETA'nın ne kadar güvenilir olduqunu göstermez mi ?
Ben bir Arz olarak LoNcA BETA'yı can-ı gönülden kutluyorum bu güveni insanlara yaşattıkları için.
Hala yapılan bir yanlış varsa, bunu yapan sizlersiniz(şikayetçi olanlar).Örneğin; LoNcA BETA en baştan keserken sonuna kadar ordaydık ama Falco adındaki şahısı hiç görmedim.Belki son kesımın sonlarına doqru yardım etmişşindir ve onun için bu kadar büyütmene gerek yoktur.
BETA LONCASINA DUYRULUR
Re: BETA LONCASINA DUYRULUR
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
selam 2 klandada bi çok kişinin çarı var o gece kesim yapılırken yanlış konuşuyosun neden utanayım sen ne olduğunu biliyomusunda konuşuyosun kızılla ne konuşuğumuzu biliyomusunda konuşuyosun kafana göre yorum yapma ben bu konuyu bitirdim yazıları iyi takip et yqazmayın artık yazarsanız yazarım uzar gider demiştim halen yazıyosunuz siz yazdıkca uzar gider eğer yazcaksanız özelden yazın
artık yazmayın ve kapansın konu
artık yazmayın ve kapansın konu
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bu konu cok uzun süredır burda bir çok insanın kapışmasına tartışmasına neden oldu lütfen artık daha fazla gergınlıge müsade etmeyin kilitleyin şu konuyu
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI