Kara Köy İtemleri Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ask1918
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Re: Kara Köy İtemleri Hakkında

Mesaj gönderen ask1918 »

Ben Ejder asa vs. onlar 2 veya 3 günde ürettim ilk üreten kişilerdenim madem ticaret canlanacaktı Çemberlitaş bölgesini neden öyle yapmadılar şimdi bunu yapıyorlar?
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

ask1918 yazdı: 01 Mar 2018 12:52 Ben Ejder asa vs. onlar 2 veya 3 günde ürettim ilk üreten kişilerdenim madem ticaret canlanacaktı Çemberlitaş bölgesini neden öyle yapmadılar şimdi bunu yapıyorlar?
Madem öylesin bunlarıda 5 günde üretiverirsin, problem göremiyorum ben ortada
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

ask1918 yazdı: 01 Mar 2018 12:52 Ben Ejder asa vs. onlar 2 veya 3 günde ürettim ilk üreten kişilerdenim madem ticaret canlanacaktı Çemberlitaş bölgesini neden öyle yapmadılar şimdi bunu yapıyorlar?
Çemberlitaş konusuna giricek olursak bence de o başlı başına hata, hatanın kaynağı hatta ama ordaki fark grup bölgesi olmasıyla alakalı. Çemberlitaş sizin şu an m1 m23 lerle 15 dakikada attığınız bir bölge değildi.6-7 saat içerde kalıp elimizin boş döndüğünü, hatta kesemeden çıktığımıxı, içerde kalma süresinin dolup bölgeden atıldığımızı biliyorum bizzat yaşayıp tecrübe etmiş biri olarak.Burda ise açık bölge 55 kişi bi gaffarı kesicek öyle düşün !
En son KiNgHaKkI tarafından 01 Mar 2018 13:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bu saçma bir teklif. Ben yandım onlar da yansın mantığıyla hareket etmek doğru değil.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
PikaPika
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen PikaPika »

Ne güzel işte yine para yatırır 1 haftaya dizersin karakterini, neden bu şikayetler yani?

Sen para yatırıp karakter diziyorsun diye herkesin aynı şekilde yaptığını düşünme.

İnsanlar önceden maden çekerdi bu oyunda, saatlerce uğraşırdık.Parayı yatıran kral değildi önceden.
SANCAK

Pikaçu - Savaşçı
Kullanıcı avatarı
Toxit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Toxit »

Dunyanin hic bir yerinde kazanilan bir oylama sonucunda 2 tarafa da gonlu olsun diye davranilmaz gercekten cok sacma bir karar olmus ornek veriyorum x parti ufak bi farkla secimi kazaniyor kaybeden tarafa gel kardesim ulasima sen bak diyormu veya saya adalet sende olsun diyor mu ?
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Toxit yazdı: 01 Mar 2018 14:00 Dunyanin hic bir yerinde kazanilan bir oylama sonucunda 2 tarafa da gonlu olsun diye davranilmaz gercekten cok sacma bir karar olmus ornek veriyorum x parti ufak bi farkla secimi kazaniyor kaybeden tarafa gel kardesim ulasima sen bak diyormu veya saya adalet sende olsun diyor mu ?
Koalisyon nedir bilir misin?
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Toxit yazdı: 01 Mar 2018 14:00 Dunyanin hic bir yerinde kazanilan bir oylama sonucunda 2 tarafa da gonlu olsun diye davranilmaz gercekten cok sacma bir karar olmus ornek veriyorum x parti ufak bi farkla secimi kazaniyor kaybeden tarafa gel kardesim ulasima sen bak diyormu veya saya adalet sende olsun diyor mu ?
Kardeşim gorgar kimseyi kırmak istemeyisinden böyle bir karara vardı demek ki onların da aralarında bulunduğu konu tartışma konusu olmuş ki forumda anket yaptılar. Şık lar birbirine çok yakin olsa gerek böyle bir karar alıp kimseyi incitmek istemedi. Forumda anket yapmayıp kendi başına da karar alıp uygulamaya koyabilirdi ama bizim görüşümüzü de aldı. Anket bahane yani birde siyasi parti üzerinden örnek verecek olursan iş derinlere iner
Kullanıcı avatarı
Toxit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Toxit »

ejedrogl yazdı: 01 Mar 2018 14:08
Koalisyon nedir bilir misin?

Beledesiye seciminden ornek al o zaman yada kulup baskanligi seciminden yada en basiti sinif baskanligi seciminden anlamak istedigin taraftan anlamamani isterim.
Kullanıcı avatarı
Toxit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Toxit »

MaHKuMII yazdı: 01 Mar 2018 14:13
Kardeşim gorgar kimseyi kırmak istemeyisinden böyle bir karara vardı demek ki onların da aralarında bulunduğu konu tartışma konusu olmuş ki forumda anket yaptılar. Şık lar birbirine çok yakin olsa gerek böyle bir karar alıp kimseyi incitmek istemedi. Forumda anket yapmayıp kendi başına da karar alıp uygulamaya koyabilirdi ama bizim görüşümüzü de aldı. Anket bahane yani birde siyasi parti üzerinden örnek verecek olursan iş derinlere iner

Herhangi bir siyasi partiyi ornek vermedim en basiti aziz yildirim baskan olurken kac oyla kazandi bi bakin isterim ve suan hala gorevinin basinda bunlar sadece ornekler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön