Evet beyler ve bayanlar bu zihniyette olanlar gelin bu konuda goruslerinizi yazin bakalim...
Betada tank açtım sadece 2 kere buyuk buyucu kestim Oguz kagan ( max hasar ) eldiven, 2 reçete ve Yıldiz Alevi Balta (ateş hasar) düşürdum..
ne kadar basit degil mi hic emek harcamadim gittim nadideleri aldim. Ohhh misss ne ugrasacaz degil mi saatlerce maden cekmeye, bosslardan materyal dusurmeye taktigini bulduk mu carlari dizeriz sirayla hepsini fulleriz hoop 1 ayda carlar ful sonra da gider milletin kesimini engelleriz biraz ego kasariz..
Iste siz bunu istiyorsunuz hazırcısınız.. bence hepsinin uretilmesi gerekiyordu az bile yapildi. biraz emek verin emek gunlerce maden basinda sabahlayip, boss kesip materyal dusurmeye calisan insanla hic bir emek harcamadan grupta bulunup nadide esya dusuren adam nasil eşit olabilir ??
Eğer yok yapamam ben hazirciyim diyorsaniz da birakin gidin sizin gibilere gerek yok..
Nadidelerin şeflerden dusmesini isteyenler
-
Adrianalima
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Nadidelerin şeflerden dusmesini isteyenler
Onlar nadide ama. Şaheserler o kadar kolay düşmez. Henüz gören bile yok çoğunu
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

Çt den itemlerini 1 ayda fulleyebildin mi ?Adrianalima yazdı: ↑01 Mar 2018 13:01 Evet beyler ve bayanlar bu zihniyette olanlar gelin bu konuda goruslerinizi yazin bakalim...
Betada tank açtım sadece 2 kere buyuk buyucu kestim Oguz kagan ( max hasar ) eldiven, 2 reçete ve Yıldiz Alevi Balta (ateş hasar) düşürdum..
ne kadar basit degil mi hic emek harcamadim gittim nadideleri aldim. Ohhh misss ne ugrasacaz degil mi saatlerce maden cekmeye, bosslardan materyal dusurmeye taktigini bulduk mu carlari dizeriz sirayla hepsini fulleriz hoop 1 ayda carlar ful sonra da gider milletin kesimini engelleriz biraz ego kasariz..
Iste siz bunu istiyorsunuz hazırcısınız.. bence hepsinin uretilmesi gerekiyordu az bile yapildi. biraz emek verin emek gunlerce maden basinda sabahlayip, boss kesip materyal dusurmeye calisan insanla hic bir emek harcamadan grupta bulunup nadide esya dusuren adam nasil eşit olabilir ??
Eğer yok yapamam ben hazirciyim diyorsaniz da birakin gidin sizin gibilere gerek yok..
üretim yapmak yerine drop degerini düsürmelilerdi.
Demokratik bir oylama sonucu geride kalan grubunda fikirlri onemsendi ve ortak bir karar verildi.Yonetim nasil geride kalanlara saygi duydu gormezden gelmediyse sende gelemezsin ve gidin burdan diyemezsin
Lothbrokş
Öncelikle nadidelerin üretilmesini değil düşmesini isteyenleri hazırcı olarak nitelemeniz yanlış. Şöyle açıklayayım durumu şimdi boş vakti çok olan kardeşlerimiz gün içerisinde saatlarce vakit geçirebiliyor.Oyuna saatler harcayak kadar vakti olmayan kardeşlerimiz napsın peki? Günde gireceği 1 saat süre o 1 saat sürede maden çekeyim desen madenin başında bir yığın olacak oldu da çekme fırsatı buldu madeni madenden cevher çıkması gerekecek büyük ihtimal sonuçta basit madenlerle nadide eşya üretilmez değil mi?
Bizim tarafımızdan bakarsanız olaya ne kadar mantıklı olduğunu anlarsınız.Sizin bulunduğunuz yerden bakarsak eğer vakti pek olmayan arkadaşlar abartmıyorum bir kaç senede üzerlerini dizemezler. Şahsi görüşürümdür. Saygılar
Bizim tarafımızdan bakarsanız olaya ne kadar mantıklı olduğunu anlarsınız.Sizin bulunduğunuz yerden bakarsak eğer vakti pek olmayan arkadaşlar abartmıyorum bir kaç senede üzerlerini dizemezler. Şahsi görüşürümdür. Saygılar
En son HaLiLKYDB tarafından 01 Mar 2018 15:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

+1111HaLiLKYDB yazdı: ↑01 Mar 2018 15:24 Öncelikle nadidelerin üretilmesini değil düşmesini isteyenleri hazırcı olarak nitelemeniz yanlış. Şöyle açıklayayım durumu şimdi boş vakti çok olan kardeşlerimiz gün içerisinde saatlarce vakit geçirebiliyor.Oyuna saatler harcayak kadar vakti olmayan kardeşlerimiz napsın peki? Günde gireceği 1 saat süre o 1 saat sürede maden çekeyim desen madenin başında bir yığın olacak oldu da çekme fırsatı buldu madeni madenden cevher çıkması gerekecek büyük ihtimal sonuçta basit madenlerle nadide eşya üretilmez değil mi?
Ben dün oyumu bu yuzden 1 kullandim benim vaktim var ogrenciyim gece maden cekebilirm lakin cok yakin bir arkadasim cocuk sabah 8 aksam 8 calsiiyor gel yemek ye derken saat 23 oluyor e bu adam 1 saat oyuna gireyim diyor maden mi ceksin napsin 1 saatge ne madeni cikcak para mi kassin o da yuksek olmaz calisan arkadaslar napicak dusunen yok
Lothbrokş
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşlar oyunda az vakit geçiren kişiler ile çok vakit geçiren kişiler arasında fark olmak zorunda. Ben de çok vakit geciremiyorum buna rağmen söylüyorum bunu. Ama MMORPG'nin mantığı budur.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
az girenler çok giren arasında bir zahmet fark olsun, ben saatlerimi harcayıp elde ettiğim şeyi adam neden 1 saatte elde etsin haksızlık olur. Yönetimin verdiği karar gayet doğru keşke zırhlar da düşseydi bi tek asalar üretim olsaydı ama neyse buna da şükür
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Açık beta da belki herşeyi hemen veriyor. Çünkü yaratığa herkes dalıyor ve herkesin üstü o kadar iyi ki . bundan iyisi şamda kayısıAdrianalima yazdı: ↑01 Mar 2018 13:01 Evet beyler ve bayanlar bu zihniyette olanlar gelin bu konuda goruslerinizi yazin bakalim...
Tam sürüme geçildiğinde sen bu kadar büyük bir çevre ile boss'ları kesebileceğini zannediyor musun ? ve senin loncadaşların oyunda oldu ve hepsinin üstü full dizili. Ama orda açık betada verdiği olasılık hesaplanmamış eşya verme oranını tam sürümde görebilecek misin. Gorgar " 1 ayda üstümü dizerim diye bir tabir yok sizi çok uğraştıracak " demişti.