Zırhın bile limiti varken direnç değerinin bir limiti olmaması saçma idi. Bunu düzelttiğiniz için teşekkürler.
Fakat şöyle bir şey var ki bu durumda şifacının element ve fiziksel dirençleri ile büyücünün direnç kırma yeteneklerini de güncellemelisiniz.
Direnç kırma tılsımı ile 640 direnç kırılması yaşanacak bu ise mevcut durumda olağanüstü özellik gösterecektir, hem element saldırılara karşı oyuncular savunmasız kalacak hem de ateş çemberine karşı tamamiyle savunmasız kalacaktır.
Bu yüzden direnç kırma yeteneği 400 yerine 250 direnç kırmalı. Tılsım ile birlikte 400 direnç kırılabilir ki bu yapılan değişiklik ile daha adil olacaktır.
Aynı şekilde element ve fiziksel direnç alanı yetenekleri 200 direnç arttırmalı ikisi aktifken toplam direnç artışı 250 olmalı.
Direnç limiti
Direnç limiti
Everything is about math just math
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
Re: Direnç limiti
Söylediklerin mantıklı fakat DK3 tılsımına düzenleme getirilmesi taraftarı değilim. Gerek yaratıklara karşı gerek klan savaşlarında kullanımı şart bir tılsım. Özellikle klan savaşlarında büyücünün yüksek hasar vermesini sağlayan nadir tılsımlardan biri. DEF23 e nerf gelmediği gibi bu tılsımın etkisine de müdahale etmezler 
600'den fazla dirençlik item giy, adam dk atınca faydasını gösterir o.
o hep öyleydi, stuart için direnci 1200 lere getiriyordum(tabiki 1000'de kalıyordu), stuart dk attığında ise +200üm boşa gitmiş oluyordu, dk direk 1000 üzerinden hesaplanıyordu.
eğer yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın. ben öyle biliyordum, ama çok çok da emin değilim o yüzden iddialaşamam
- sultanahmet660
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Nizam-ı Zen
[/quote]
o hep öyleydi, stuart için direnci 1200 lere getiriyordum(tabiki 1000'de kalıyordu), stuart dk attığında ise +200üm boşa gitmiş oluyordu, dk direk 1000 üzerinden hesaplanıyordu.
[/quote]
sacmaymis
[/quote]