[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

İKV dünyasına yönelik ilgili anketlerimiz

Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Anket 28 Şub 2018 18:00 tarihinde bitecek

Nadide eşyalar düşmeye devam etmeli.
262
53%
Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum.
232
47%

Toplam oy: 494

hanniballllll
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen hanniballllll »

oyunda item ticaretinin önü açılmadıkca güzel itemlerin herkese sadece boss keserek verildiği sürece bu oyundan kimse zevk alamaz sadece zevk aldığını sanar böyle giderse oyun çok oyuncu kaybeder güncelleme için geri döndüm 39 zevkini vermezse geri gideriz sıkıntı yok oyun çok
fregus45
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen fregus45 »

1. seçeneğe oy verenlerin ergen ve oyunu kısa süredir oynayanlar oldugunu düşünmeye başladım yorumları okudukça 🤨
Kullanıcı avatarı
Beynelmilel
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Yok

Mesaj gönderen Beynelmilel »

Rudboy yazdı: 28 Şub 2018 17:59
Beynelmilel yazdı: 28 Şub 2018 17:56
Rudboy yazdı: 28 Şub 2018 17:47 Gölgelerin gücü adına B-)

Sonuç ortada gençler. Öyle yada böyle o Bosslara gidip Şaheser düşüreceksiniz. Şundan da eminim ki burda 2. seçenek diye yırtınanlar karaköye ilk girip şaheser düşürme peşinde olacaklardır.
Bu nasıl bir mantıksızlık? E herhalde şaheser düşürme peşinde olacaklar, niye olmasınlar ki? Ama diğer sistemin daha iyi olduğunu, diğer sistemle daha uyumlu olacaklarını söylüyor o kitle
Tüm konuyu baştan okursan ne demek istediğimi kime söylediğimi anlarsın. Konuyu takip etmeden boş yorum yapmayalım.
O kitlede ben de varım, 2. Seçenek gelmese de en önden ben koşacağım şaheser düşürmek için. Normal olan bu, herkes öncelikle kuvvetlenmek ister. Ama gönlümüz reçeteden yana
🇹🇷🕟🕚2️⃣2️⃣♒️📚🍀👨🏽💪🏽🔝
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

1. şık galip gelmiştir hayırlı olsun
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

İlle reçete ile üretildi diyorsanız materyaller ulaşmak için akçeye vs. gerek duyulmasın.
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
Winterfell
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Winterfell »

KiNgHaKkI yazdı: 28 Şub 2018 16:46 Oda nasıl sağlanabilir düşününce atıyorum reçetelerde her karaktere özel, görevden veya başka şekilde elde edilebilen materyaller istese, bu materyaller de aktarılmıyor olsa bu duruma bir nebzede olsa çözüm sunmuş olabilir.
Mutlaka düşünülmüştür ama güzel fikir :+1:
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Keşke nadideler eklenmeseydi...
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

1. geçerli kalmalı

şimdi herkes atıp tutuyor reçeteli olsun diye de. bu oyunda yaşayan için mantıklı. ama bizim gibi çalışıp günde en fazla 4 saat oyunda geçirenler için durum vahim hale gelir sadece reçete. nadide şansı düşürülebilir. yada sadece asalar reçete ile üretilebilir. ama tamamı reçete ile olursa ben kan kaybı olacağını düşünüyorum.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Sanatkarr yazdı: 28 Şub 2018 18:23 1. geçerli kalmalı

şimdi herkes atıp tutuyor reçeteli olsun diye de. bu oyunda yaşayan için mantıklı. ama bizim gibi çalışıp günde en fazla 4 saat oyunda geçirenler için durum vahim hale gelir sadece reçete. nadide şansı düşürülebilir. yada sadece asalar reçete ile üretilebilir. ama tamamı reçete ile olursa ben kan kaybı olacağını düşünüyorum.
Bende sabahtan beridir bunu söylüyorum ama kimse okumadan kendi kafasına göre boş yorum yapıyor. en azından düşmesi çok zorlaştırılabilir ki bunu da yönetim olasılık değerlerine göre nadir olmasını çok zorlaştırabilir ve olacak bir şey. istemeyen reçete ile kendine üretebilir.ama nerdee ....kimse kimseyi dinlemeden konuşuyor.
Kullanıcı avatarı
HeraCross
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen HeraCross »

Sanatkarr yazdı: 28 Şub 2018 18:23 1. geçerli kalmalı

Katılıyorum.
Resim
Resim
Resim
Resim

“Anketler” sayfasına dön