MaHKuMII yazdı: ↑28 Şub 2018 14:51
Ben şahsen öyle düşünmüyorum. Reçete düşeceği zaman sürekli madene oturacağız sabahtan akşama kadar maden derdi ile ugrasagiz. Maden fiyatları çok pahalı olacak oyunda parası olmayan kişiler ne yapacak . Mesela ben sürekli işte olduğum.icin akşam 1 2 saatte kusura bakmayın da bir (b)anka ,(o)tobus,(k)uyruk elde edemem. Onun için 1 i seçtim.ve destekliyorum
Arkadaşım kendin diyorsun günde 1-2 saat girebilirim diye. 1-2 saatlik sürede onlarca grup varken ve sürekli bossları kaçırmaya çalışan oyuncular varken nasıl kesip item düşürmeyi düşünüyorsun? Senin asıl 2. şık işine yarar. 1-2 saate yaratık kesersin düşen itemleri satarsın veya madene oturursun saf madenleri satarsın ve ardından üretimini yaparsın.
kardeşim galiba sende şunu anlamıyorsun. 1. şıkta reçetelerde var niye anlamak istemiyorsunuz. gorgarın 1. sayfada yaptığı açıklamayı tam okumadınız mı " reçeteler ve materyaller dahildir " diye . misal verecek olursak ben o 1 2 saatlik dilimde loncadaşlarımla boss'u kesmeye calıştım diyelim. o esnada bana nadide silah verdi diyelim benim yararıma olmaz mı . yani burda sürekli oyunda olan arkadaşların avantajına , diğerlerinin devavantajına bir konu oluyor 2. şık.
Reçeteler aktarılabiliyor reçeteleri de satın alabilirsin.
Sabahtan akşama kadar 1 maden çekerimde satayım diye umut umut maden başında bekleyip zamanını boş yere israf eden arkadaşlar , makro programı ile insanların sinirlerini tavan yapan o emek hırsızlarının ekmeğine yağ sürüyorsunuz . bence 1 kez daha düşünün derim. çünkü reçete sistemi en çok onların işine gelecektir.piyasayı onlar kontrol etmiş olacak. yani sen ne kadar desende bu fiyata almayacam , sonuçta onların belirlediği fiyat üzerinden madeni alacaksın. onun için macroculara ölüm diyerekten 1. şıkkı seçtim.
TOLGARDA yazdı: ↑28 Şub 2018 15:31
Ben tamamen nadide eşya olayına karşıyım. Tıpkı yeraltı zamanı gibi rastgele efsunlu mavi ve sarı eşyalar düşmeli. Kombinasyonu biz ayarlamalıyız.