KARAKÖY BOSSLARINDAN EŞYA MI DÜŞSSÜN REÇETE Mİ DERDİNE SON ORTA YOL BULUNDU HERKEZİN KONU HAKKINDA FİKİRLERİ ÖNEMLİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
markovnikov
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

KARAKÖY BOSSLARINDAN EŞYA MI DÜŞSSÜN REÇETE Mİ DERDİNE SON ORTA YOL BULUNDU HERKEZİN KONU HAKKINDA FİKİRLERİ ÖNEMLİ

Mesaj gönderen markovnikov »

Evet arkadaşlar Önerim gerçekten tam olarak orta yolu bulacak şekilde diyebilirim ve oyunda ki ticareti kesinlikle çok yüksek düzeyde arttıracak ve oyun canlanıcak.Öneriye gelince Şimdi esyamı düşssün yoksa sadece materyal ve reçetemi düşsün denilmiş olay şöyle olucak.İlk başta Boss lardan kesinlikle eşya düşmeyecek rçeete ve materyal düşecek ama düşen reçeteler tek tip olmayacak mesela Anu Asa nın reçetesi bu reçete için en az 10 varyosyan yaratılacak hatta daha fazlası bu 10 reçete sabitde olabilir veya random olarak belirlenen reçeteler de olabilir ama bi algoritmayla çalışacak ve kesinlikle bosslardan düşmesi gereken bazı materyalleri kesinliklee içericek ve hepsi Anu Asayı üretmemize yaramasına rağmen hepsinde farklı madenler istenicek ve bu reçetelerin hepsini üretmek için belli bir emek para gerekicek ama bazıları diğerlerine göre daha kolay olucak bazıları diğerlerine göre daha zor üretilecek böylece düşen reçetelerin para etmemesi durumu ortadan kalkıcak ve reçeteler piyasada önemli bir değere sahip olucak istediği materyallerin kolaylığı zorluğuna göre .Ayrıca nadide eşyalar olduğu için aktarılamayacak üretilince böylece ben 1 tane kolay reçete buldum bunu arkadaşlarıma da üretirim biz kolay yoldan fulleriz üstümüzü deme gibi bi şanş olmayacak çünkü reçete karakterde okunmuş ve eşya aktarılmıyo.Şimdi akla şöyle gelebilir kolay reçete pahalıya satılır zor reçete ucuza satılır istedikleri madenlerle üretme maliyeti aynı duruma gelir bildiğiniz üzere tılsım üretirken de üretim maliyeti ile satış fiyatı aynı olmuyor birisi hazır düşüyor ve satıcının isteğine göre bu reçeteye ucuz fiyatda çekilebilir fazla fiyatta böylece üretim maliyetleri sabitlenmiyecek ve ticarete büyük bir canlılık gelicek.Grup bölgeleri gelmeden önceki zamanda da oyunun bu kadar canlı olmasının en büyük sebebi ticaretin canlı olmasıydı dostlar .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön