https://www.twitch.tv/akifyildiztv
[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
- Hiphopmylife31
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
ALZHEİMER
ııAKiFııYıLDıZıı
mayBe
xAKiFYıLDıZx
ıAKİFYILDIZ
AKiFııYıLDıZ
ALZHEIMER
ııAKiFııYıLDıZıı
mayBe
xAKiFYıLDıZx
ıAKİFYILDIZ
AKiFııYıLDıZ
ALZHEIMER
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Sen rahat ol sadece oy potansiyelini seyret turko 
Ben sizleri anlamıyorum arkadaş. Daha düne kadar çemberlitaştan item düşmüyor bu nasıl drop oranı böyle bişey olmaz arttırıcı alıyoruz gene düşmüyor gibilerinden ağlıyordunuz. Bugün gelmişsiniz bosslar item atmasın diyorsunuz. Neyin kafası bu ?
Totelde 1 sette 6 item var büyücüde 4 set var 24 tane itemi üretmeyi mi planlıyorsunuz ? Kusura bakmayında her insan maden çekecek diye kural yok. Böyle saçma düşüncelere girmeyin. bundan bir kaç ay sonra tekrar başlacaksınız bosslar item atsın böyle olmaz ki diyerek.
Zaten 54+ lvl aldıkça Hasalar düşüyor. Ne yapacaksınız aylarca 54 lvli geçmeden bekleyecek misiniz ? reçeteleri hemen 1 günde üretebilceğinizi mi sanıyorsunuz.
Totelde 1 sette 6 item var büyücüde 4 set var 24 tane itemi üretmeyi mi planlıyorsunuz ? Kusura bakmayında her insan maden çekecek diye kural yok. Böyle saçma düşüncelere girmeyin. bundan bir kaç ay sonra tekrar başlacaksınız bosslar item atsın böyle olmaz ki diyerek.
Zaten 54+ lvl aldıkça Hasalar düşüyor. Ne yapacaksınız aylarca 54 lvli geçmeden bekleyecek misiniz ? reçeteleri hemen 1 günde üretebilceğinizi mi sanıyorsunuz.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Şu yorumları gördükçe duramıyorum arkadaş.
Bu 1.seçeneği seçen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum:
Sarı eşyalar ne işe yarayacaklar? Reçeteler ne işe yarayacak? Madenler ne işe yarayacak?
Neden mi bunu soruyorum? Oyunda loncası ve ekibi olan arkadaşlar yeni bir karakter dizmek istediklerinde o kişiyi gruba alarak eşyalarını dizecekler zaten. Böylece eskiden olduğu gibi sarı eşyaların yine bir önemi kalmayacak. Yine olay Çemberlitaş'daki duruma dönecek. Hatta daha beter olacak çünkü o patronlar belli başlı grupların tekelinde olmuş olacak.
Bir kişi dürüstçe çıksın desin ki patronlardan eşya düştüğü halde ben o kadar uğraş verir, üretim o reçeteyi. Siz inanıyor musunuz buna?
Bunları da geçtim artık bir bakacaksınız yapacak bir şey yine kalmamış. Eski kısır döngüye kısa sürede döndük yine. Kimse üzerinizdeki eşyaya bakıp bunun bir değeri var demeyecek çünkü düşüyor.
Lütfen şu olaya oyunun devamlılığı açısından bakın. Güzelim bölgeyi uzun soluklu ve eski 39 zamanındaki gibi yapmak varken, afedersiniz ama içine edeceksiniz.
Umarım yönetim buradaki yorumları okuyordur.
NOT: Bak yukarıdaki arkadaş 54'den sonra hasar düşüyor ne yapacağız demiş. Arkadaşım sarı eşyalar ne güne duruyor? Ya sabır.
Sarı eşyalar ne işe yarayacaklar? Reçeteler ne işe yarayacak? Madenler ne işe yarayacak?
Neden mi bunu soruyorum? Oyunda loncası ve ekibi olan arkadaşlar yeni bir karakter dizmek istediklerinde o kişiyi gruba alarak eşyalarını dizecekler zaten. Böylece eskiden olduğu gibi sarı eşyaların yine bir önemi kalmayacak. Yine olay Çemberlitaş'daki duruma dönecek. Hatta daha beter olacak çünkü o patronlar belli başlı grupların tekelinde olmuş olacak.
Bir kişi dürüstçe çıksın desin ki patronlardan eşya düştüğü halde ben o kadar uğraş verir, üretim o reçeteyi. Siz inanıyor musunuz buna?
Bunları da geçtim artık bir bakacaksınız yapacak bir şey yine kalmamış. Eski kısır döngüye kısa sürede döndük yine. Kimse üzerinizdeki eşyaya bakıp bunun bir değeri var demeyecek çünkü düşüyor.
Lütfen şu olaya oyunun devamlılığı açısından bakın. Güzelim bölgeyi uzun soluklu ve eski 39 zamanındaki gibi yapmak varken, afedersiniz ama içine edeceksiniz.
NOT: Bak yukarıdaki arkadaş 54'den sonra hasar düşüyor ne yapacağız demiş. Arkadaşım sarı eşyalar ne güne duruyor? Ya sabır.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2 numaraya verenler pişmanlık yaşarlar
Element eşyalar vurduğu sürece tek düzen olmasına gerek kalmaz
1. Seçenek en mantıklısı
Element eşyalar vurduğu sürece tek düzen olmasına gerek kalmaz
1. Seçenek en mantıklısı
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- OSVALDO
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Unity In Diversity
dostum olaya yanlış bakıyorsun sen sanıyomusun ki o materyaller 3-5mden satılacak çemberlitaştan item düşmüyor diye ağlayanlar biz değilmiyiz şimdi daha az kesebileceğimiz bosslar var karşımızda ve bunlardan sadece 1 materyal düşmesinimi bekleyeceğiz?NaudiR yazdı: ↑28 Şub 2018 15:13 Şu yorumları gördükçe duramıyorum arkadaş.

- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Artık dönüşü olmaz merak etmeyin.
kedi
İşte burada devreye sizin anlamak istemediğiniz ya da yok saydığınız sarı ve mavi efsun eşyalar giriyor. Herkes tek tip eşya ile dolaşmıyor. Açık bölge istenirken asıl sebep tek eşya tipiydi zaten. Aylar önce açtığım konuda bu tek eşya sisteminin sıktığını ve sıkıldıklarını söyleyenler bugün geldi ve 1. sistemi savunuyor. Devam edin aynı eşyalarla oyunu oynamaya ve sarı, mavi efsunları çöpe sallamaya. 3 ay sonra ticaret durma noktasına gelsin çekin 500milyondan arz ve lodos sancakları.Rudboy yazdı: ↑28 Şub 2018 15:11 Ben sizleri anlamıyorum arkadaş. Daha düne kadar çemberlitaştan item düşmüyor bu nasıl drop oranı böyle bişey olmaz arttırıcı alıyoruz gene düşmüyor gibilerinden ağlıyordunuz. Bugün gelmişsiniz bosslar item atmasın diyorsunuz. Neyin kafası bu ?
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
-
- Cin Avcısı
2 diyenleri anlamiyorum sadece recete ile nereye varilabilir istedikleri madenleri toplamaya kalksan ohoo..1 karakterde 6-7 parca uretim var 1 setten 4 sete vurunca olayi 28 parca uretim istiyor 3 karraktere vurunca bi hayli artiyor.Kardesim biz universite okuyoruz 15-16 saat oynayacak vaktimiz yok.Okulu olmayanlar da calisiyor nasil elde edelim o kadar şeyi ? Cemberlitas sisteminin nesi var ki 2 yi istiyorsunuz.Degismeden devam etmelidir.Hem esya hem recete dusmesi en etkili yontemdir haldir huldur saheser atsin demiyoruz zaten nadide esya oranlari azaltilir elbette.Bakmayin betada catir cutur nadide attigina
EVET 1.Cİ SEÇENEK DAHA MANTIKLI 2 ye turko oy versin yakışır saygısıza