[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

İKV dünyasına yönelik ilgili anketlerimiz

Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Anket 28 Şub 2018 18:00 tarihinde bitecek

Nadide eşyalar düşmeye devam etmeli.
262
53%
Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum.
232
47%

Toplam oy: 494

Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Symbol Of Justice

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen Xainnn »

turkoxHAMSTER yazdı: 28 Şub 2018 14:05
Xainnn yazdı: 28 Şub 2018 14:01 Benim verdiğim 1 oy neyi değiştirecek diye düşünmeyin unutma ki 20 yıl önce aziz yıldırım 1 oy farkla fenerbahçenin başına geldi 1 oy çok şey değiştirir lütfen herkes 1. Seçeneğe tıklasın oyundaki yıkık platin zırhlı kitleye imkan vermeyelim :)
1 e basanlar bence o platin zirhlilar. Şahsen 20 civarı tılsım hayal edemeyeceğin bir kasam ve 4 5 tane full+full karakterim var ve 2 diyorum.
Aklının alamayacağı bir kasam sayını unuttuğum tılsımım var ancak olay bu değil benim beraber oynadığım bir ekibim var hemde tam 6-7 senedir şimdi gelipte oyunu reçete üretim moduna çeviremezsiniz burada oy vermiş her insandan daha önce fulleyeceğim ben karakterimi niye ? Benim beraber oynadığım güvendiğim bir ekibim 6-7 senelik emeğim dostluklarım var 1 e basın ve bu bahsi kapatalım :)
Resim
Resim
ahmet2525
İskele Babası
İskele Babası

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen ahmet2525 »

Turko denen velet sen kimsinki senin dedinle başka oyun oynucam ben fikrimi söylüyorum sende dinlicen saygı duyacan senin yürüdüğün yollarda benim ayak izlerim var son olarak SENİN GİBİ RÜZGARLAR BENİ YIKAMAZ >:)
Kullanıcı avatarı
Vassira
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Vassira »

Eşyalar düşecek, asalar üretilecek başka türlü düşünemiyorum bu sistemi diğer türlüleri her türlü sorun yaratır.
Beta-29: ThoLqA
39: Jimmy, Chinar
49: Vaspira, VASSİRA
Hangover Loncası
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen Xainnn »

Parlementxx yazdı: 28 Şub 2018 14:05
Xainnn yazdı: 28 Şub 2018 14:01 Benim verdiğim 1 oy neyi değiştirecek diye düşünmeyin unutma ki 20 yıl önce aziz yıldırım 1 oy farkla fenerbahçenin başına geldi 1 oy çok şey değiştirir lütfen herkes 1. Seçeneğe tıklasın oyundaki yıkık platin zırhlı kitleye imkan vermeyelim :)
2 dedim kolay yoldan bir kac yeni yetmenin item sahibi olmasini istemiyorum.

Asıl 2 dersen yoldan geçen yeni yetmenin çekeceği 2 maden çok büyük paralar edecek sen testte klansız olarak ful tılsımla zor kesiyorsun kendi sunucunda klan savaşının içinde onlarca slotu kaçıracak klansız fake çarlarla beraber üstünü 2 ayda fulleyemezsın zaten merak etme :)
Resim
Resim
birhesap
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: emekli oldum.

Mesaj gönderen birhesap »

turkoxHAMSTER yazdı: 28 Şub 2018 14:08
birhesap yazdı: 28 Şub 2018 14:07
turkoxHAMSTER yazdı: 28 Şub 2018 14:05
1 e basanlar bence o platin zirhlilar. Şahsen 20 civarı tılsım hayal edemeyeceğin bir kasam ve 4 5 tane full+full karakterim var ve 2 diyorum.
56 tılsımım, 23 milyar (t) param, hayal edemeyeceğin kadar renkli bir kasa karakterim, full + full karakterlerim, 4 buluşmam, 5 epem var. Bütün oyuncu kitlesini düşünmek adına 1 diyorum. 1e basın, pişman olmassınız.
Böyle olunca senin oyun daha mı değerli oluyor? 1 ayda oyundan sikilip güncelleme diye aglayin görürsunuz.
Böyle olunca oyun daha değerli olmuyor, önceki iletilerimi okusan anlardın. 1 karakteri fullemek için kafadan 56,000 akçe bayılmak istemiyorum. Koyun değilim yani yontulmayı sevmiyorum. Hakkımı savunuyorum :)
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ahmet2525 yazdı: 28 Şub 2018 14:10 Turko denen velet sen kimsinki senin dedinle başka oyun oynucam ben fikrimi söylüyorum sende dinlicen saygı duyacan senin yürüdüğün yollarda benim ayak izlerim var son olarak SENİN GİBİ RÜZGARLAR BENİ YIKAMAZ >:)
Karşındakine velet diyerek ve son cumlenle yaş grubunu belli ettiğin için seni ciddiye bile almıyor, moderasyona havale ediyorum :)
birhesap
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: emekli oldum.

Mesaj gönderen birhesap »

Xainnn yazdı: 28 Şub 2018 14:12
Parlementxx yazdı: 28 Şub 2018 14:05
2 dedim kolay yoldan bir kac yeni yetmenin item sahibi olmasini istemiyorum.

Asıl 2 dersen yoldan geçen yeni yetmenin çekeceği 2 maden çok büyük paralar edecek sen testte klansız olarak ful tılsımla zor kesiyorsun kendi sunucunda klan savaşının içinde onlarca slotu kaçıracak klansız fake çarlarla beraber üstünü 2 ayda fulleyemezsın zaten merak etme :)
Gel hocam, öpeceğim seni alnından. Gel bunları bu arkadaşlara anlat, ben sıkıldım gidiyorum :D Bunalttılar cidden.
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

birhesap yazdı: 28 Şub 2018 14:12 Böyle olunca oyun daha değerli olmuyor, önceki iletilerimi okusan anlardın. 1 karakteri fullemek için kafadan 56,000 akçe bayılmak istemiyorum. Koyun değilim yani yontulmayı sevmiyorum. Hakkımı savunuyorum :)
Kelime benzerliğinden yanlış anlamışsın. Senin oyun derken oydan bahsediyorum. Kullandığımız oy :)
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kargasa14 »

NaudiR yazdı: 28 Şub 2018 13:57 Bir kaç kere yazdım ama tekrar edeyim.

Bu oyun grup bölgelerindeki sistemi getirerek - özellikle Çemberlitaş - kendi ayağına bir kere sıktı. Şimdi aynısını tekrar yapmak üzere ama bu kez geri dönüşü olmayacak. Benim zamanım olmadığı halde 2.seçeneğin olmasını şiddetle tavsiye ediyorum ama kısa yoldan az sürede eşyalarımı tamamlayım kafasında olan arkadaşlar eşyaların düşmesi gerektiğini söylüyorlar.

Bakın arkadaşlar bu oyunun türü MMORPG. Emek vereceksiniz, vakit harcayacaksınız ki karşılığını alacaksınız. Biz değil sizler ilerisini düşünemiyorsunuz. Eğer o eşyalar patronlardan düşsün ne sarı eşyaların bir anlamı kalacak, ne reçetelerin, ne materyallerin ne de madenlerin. Oyun tamamen herkese açık grup bölgesine dönmüş olacak. Bireysel oynayan oyuncular başta dizemezler üstünü evet, sonradan dizerler ama olay bireysel oyunculardan ziyade KARAKÖY eklentisinin devamlılığı. Bu bölge en azından 1-2 yıl canlı kalacaksa reçete sistemine geçmek zorundayız!

İnsaf arkadaş, insaf daha 1 hafta oldu ve Karaköy'ün tüm patronları kesildi ve bir sürü eşya düştü. Ne anladık biz bu işten? 1 ay sonra çıkıp Karaköy bu muydu, sıktı diyeceksiniz. Bazıları da 3 karakterimiz var diyor. Arkadaş oyun size 1 karakter oynamanızı sunuyor. 1.karakterinizi 59 yaptıktan sonra size diğer karakterlerinizi de 59 yapın yoksa bu karakteri oynamayazsınız demiyor ki. Önce istediğiniz karakterinizin eşyalarını üretirsiniz, sonra diğerine geçersiniz.

Ama ben 1.seçeneği tercih edenleri çok iyi biliyorum. Loncası ve ekibi güçlü olan arkadaşlar diğer kişilere göre daha avantajlı oldukları için kısa yoldan patronları temizleyerek karakterlerini tamamlama derdindeler. Her neyse, ne kadar 2.seçeneği istesem de umarım 1.seçenek kabul edilir ve oyunun ne hale geldiğine şahit olursunuz ve bundan sonra daha bir düşünerek hareket edersiniz. Eğer oyunun devamı bu kez olursa.

Reçetelerdeki materyallerle ilgili tek önerim de Martian Akondrit'in Asa ve Zırhta 4 adet, diğer reçetelerde 1 adet istemesidir. Bununla ilgili bir düzenleme yapılırsa tamamen reçete sistemi yerine oturacaktır.

NOT: Şunu da belirteyim, o eşyalar patronlardan düştüğü sürece kimse madenlere, materyallere o kadar para verip de o eşyaları üretmez. Üretenin de aklından şüphe ederim. Olay bu kadar basit. Turko arkadaşımız da söylemiş, bildiğin Çemberlitaş sisteminden hiçbir farkı yok 1.seçeneğin.
50 kere birşeyler yazıp sildim. eğer yazsaydım bu kadar güzel anlatamazdım. keşke okusalar şurayı.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
SARRAFIII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Yni Bir yüz

Mesaj gönderen SARRAFIII »

Bu yazacaklarım sadece kendi düşüncemdir
1.Turuncu item düşmesi sıfır (0) olsun.Reçete düşsün onla üretim olsun.Oyunda piyasanın canlanması ve her kesimin para kazanması sağlanacaktır böylece.
2.Turuncu item sadece silahlarda olmalı.Diğer türlü ceket vb turuncu olunca sarı itemlerin bir anlamı kalmıyor.
3.Sarı itemin ve sarı reçetelerin para etmesi için turuncu itemin reçete ile üretilmesi gereklidir.
4.Turuncu item en iyilerde olması lazım.Buda ancak yukarıdaki 3 madde ile sağlanabilir.

Resim

“Anketler” sayfasına dön