Em olayı çok geç kalındı klan savaşlarında tek çizgi adam yok bak ben bile kp kasmıyorum ama yedekte üç tane kp karakterim var gözlük için savaşmam gider naylon yaparım çok geç kalındı yapan yaptı zaten olan yeni başlayanlara oldu bol şans diliyorum
M 3 Gözlük Gelecek Mi?
Re: M 3 Gözlük Gelecek Mi?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kp karakterlerine seviye atlatma meselesi var bir de. Sonradan gözlükler eklenirse sen 59 olduğun için Kp karakterleri Kp vermeyecek. Onları da Karaköy'e sokmadan 51'den yüksek seviye yapmak çok zorKraToSs yazdı: ↑28 Şub 2018 13:02Em olayı çok geç kalındı klan savaşlarında tek çizgi adam yok bak ben bile kp kasmıyorum ama yedekte üç tane kp karakterim var gözlük için savaşmam gider naylon yaparım çok geç kalındı yapan yaptı zaten olan yeni başlayanlara oldu bol şans diliyorum![]()
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Gelmez, gelecekse de şu zaman diliminde açıklayacaklarını pek sanmam.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
Motiejunas
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Gozluk
Yeni levellerle gozluk gelmeliydi ama betada gozluge dair iz yok.Eski gozlukler etkisini yitiriyor gozluksuz mu takilacagiz M3 gozluk gelmeliydi
Re: Gozluk
Aceleci tavırlar...
Biraz da naylonculara karşı önlem olsun diye erkenden gözlükler sunulmamıştır diye düşünüyorum.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
-
BatuIV
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
Açık beta demekte bölgeyi full şekilde gösterecekleri anlamına gelmiyor
haritanın bir kısmı karanlıkta kalıyor farkındaysanız, belki tünel sonundan veya gezginler in kapısından oraya geçeceğiz kim bilir
yani oyundaki eşyalar, sistem tam oturmamışken ve hatalar giderilmemişken gözlük gibi önemli bir şeyi piyasaya sürmek saçma bir hareket olurdu. Aksine koymamaları daha iyi, naylon kp kasanların işlerini baltalamak iyi olur