AÇIK BETA - İLK HAKİR KESİMİ ! (VİDEO)
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Re: AÇIK BETA - İLK HAKİR KESİMİ ! (VİDEO)
Tebrikler elinize sağlık 
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- hopdedik29
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter İs Coming
Tebrik ediyorum tüm arkadaşlarımı ellerinize sağlık
winter is comıng gören ölüm görür diyoruz 

- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
İşte kalabalık olmakla koordineli olmanın arasındaki en büyük fark,tebrikler dostlar 
- Ender4216
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Tebrik ediyorum hepinizi. Abartıldığı kadar zor bir boss değil zaten, kesiminin çok yakın olduğunu düşünüyordum hep. İlk denemelerde kesilememenin sebebi hepimizin heyecanla çevredeki tırpancı ve bombacıları unutup Hakir’e odaklanmamızdı. Bunu da iyi organize olup aşmışsınız.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
Bir önceki denemede 3 canla kaçırmıştık ama ondan sonra gerçekten herkes harika bir uyum içerisinde oynadı ve kusursuz bir şekilde kestik. Herkesin eline sağlık. Bu resimler de benden olsun.
NOT: 3 canda kaçırmamızın sebebi General Hakir'in canı 8 iken GBZ gördü ve diğer slotlarla toplu halde geldiler. Biraz şanssızlık oldu orada ama 3 cana kadar yine de indirebildik.
// Ölümsüzxbüyücü //

Bu da sonraki deneme:

NOT: 3 canda kaçırmamızın sebebi General Hakir'in canı 8 iken GBZ gördü ve diğer slotlarla toplu halde geldiler. Biraz şanssızlık oldu orada ama 3 cana kadar yine de indirebildik.
// Ölümsüzxbüyücü //

Bu da sonraki deneme:

İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Tebrikler.
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Winter Is Coming
Teşekkürler arkadaşlar.Ender4216 yazdı: ↑28 Şub 2018 10:17 Tebrik ediyorum hepinizi. Abartıldığı kadar zor bir boss değil zaten, kesiminin çok yakın olduğunu düşünüyordum hep. İlk denemelerde kesilememenin sebebi hepimizin heyecanla çevredeki tırpancı ve bombacıları unutup Hakir’e odaklanmamızdı. Bunu da iyi organize olup aşmışsınız.
Dün ve bir önceki günde dışarıdan elinden gelen desteği verdiğin için teşekkürler.NaudiR yazdı: ↑28 Şub 2018 10:41 Bir önceki denemede 3 canla kaçırmıştık ama ondan sonra gerçekten herkes harika bir uyum içerisinde oynadı ve kusursuz bir şekilde kestik. Herkesin eline sağlık. Bu resimler de benden olsun.
// Ölümsüzxbüyücü //
Bu da sonraki deneme:
![]()

İzlediğim kadarıyla Hakir kesimi yolcu,kadim ve gaffar karışımı bir kesim mantığıyla kesiliyor tek zorluğu etraftan amansızca gelen yaratıklar.Oyun normal oynanmaya açıldığında loncaların etkinliği dahada artacak gibi gözüküyor.Hakir kesimi birbirinden kopuk insanların yapabileceği bir kesim değil sanırım.Kesimi yapanları ve ayrıca bunu bizle paylaştıkları için tebrik ediyorum.Hakiri kesmek uzun süre loncalar dışında mümkün olmayacak gibi gözüküyor.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
- sametkyc52
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Winter is Coming
Ekşınlı bir geceydi 
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Iı Ateş Iı
Tebrikler gerçekten çok güzel kesim olmuş. Bizlerde nasıl kesileceğini öğrenmiş olduk elinize sağlık.zeynel55 yazdı: ↑28 Şub 2018 07:58 Selamlar,
Er ya da geç böyle bir başlık açılacaktı,bunu açmakda bize nasip oldu. Dün gece Lonca Discord kanalımıza 20 kişinin katılımıyla başlattığımız kesim başarıyla sonuçlandı. Tam 4 grup ile yaptığımız bu kesimi sizlerle paylaşıyoruz,bundan sonrada nasıl daha kolay kesilir onu deneyeceğiz.
Sana gelince Hakir,fareler olmadan sen bir hiçsin. Farelerin kimseye eyvallahı yoktur biliyoruz fakat unuttuğun birşey var; Bizimde kimseye eyvallahımız yok ! Bundan sonrasını sen düşün Hakir.
' Winter Is Coming gören,ölüm görür '