İKV Karaköy Kutu İsteği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
AhmedBY
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Şehr İ İstanbul

Re: İKV Karaköy Kutu İsteği

Mesaj gönderen AhmedBY »

muhammetali395 yazdı: 27 Şub 2018 17:40 Oyun içerisinde tüm [DEV]lerden Karaköy kutu getirilmesini istemiş olmakla beraber hepsinden de böyle bir çalışma olmadığı cevabı almış bulunmaktayım ayrıca yetkililerden birisi yapacak konumdakilerin bununla ilgilenmediğini söyledi , sonuç olarak hepsinden almış olduğum ortak cevap forum üzerinden ortak bir kamuoyu oluşturulması olmuştur , sizden gelecek yoğun talebe karşı Karaköy kutunun geleceğine inanıyorum .
İçeriği hakkında bir fikrin var mı?
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Ciddi ciddi sadece sıradan bir Karaköy sistemi getirmişler. Banka genişlemesi yok . Kutu paketi yok . Eşyalar artık reçete olarak verilecek . Bölge genişlemesi olmayacak . Bunları yönetimden duymak acı verici . Görsel efektler tamamen 2006.dan kalma bir ekrana sahip . Kalite normal . Değişiklik olması lazım yani hep eski sistemle ilerlenmez oyuncuların istekleri daha önemli. TTNet o kadar gereksiz şeylere para harcıyor ki , Ikv kitlesinin ne kadar yoğun olduğundan haberi bile yok.
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

İçeriği hakkında fikrim yok .
Türk Telekomu zaten sağlam bir şirket yonetmiyor, artık.
dua ediyorum devlet el koysa artık diye.
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

muhammetali395 yazdı: 28 Şub 2018 18:10 İçeriği hakkında fikrim yok .
Türk Telekomu zaten sağlam bir şirket yonetmiyor, artık.
dua ediyorum devlet el koysa artık diye.
Babam Türk telekomda devletin tayin ettiği güvenlik memuru olarak görev yapıyordu. 2007 yılımıydı tam hatırlamıyorum o dönemlerde araplar yüzde 51 hissesini devletten satın almışlardı. o günden beridir ttnet iflaha kavuşmuyor. yüzde 49 u devletin elinde hala ama hissesi yüksek olan araplar tabiki de . ama şimdi ne oldu nasıl oldu tam bilgim yok çoğu hissesi özelleşti. o yüzden yaptığı hiçbir proje sonuna kadar gidemiyor.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Kutu değil de yine de Karaköy konusunda birşeyler yapabilirler mesela yinede bilemiyorum
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Esadullah yazdı: 28 Şub 2018 18:19 Kutu değil de yine de Karaköy konusunda birşeyler yapabilirler mesela yinede bilemiyorum

Ben o konu için desteğe de mesaj attım hızlı desteğe de mesaj attım. Onlarda olumsuz olarak bakıyorlar. Zaten gorgar demiş öyle bir şey olmayacak diye. boşuna bekliyoruz ya . görsel olarak biraz geride dursa da çok güzel bir oyun birilerinin destek vermemesiyle böyle heba oluyor işte maalesef.
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Ben kutu gelmesinden yanayım.
Büyük şehirlerimizde çeşitli teknoloji marketlerinde ve malum bir kitapçı var hani oyun falan da satıyor ortasında "&" işareti olan(reklam olmasın :grin: ) satılabilir.
Küçük şehirlerimizde çok satış olma ihtimali olmayacağından oralar içinde ikv dükkanda satılıp adreslere kargo yoluyla ulaştırılabilir.

Kutu bir hatıradır. Onu saklamak güzeldir. Hala derindeki sır kutusunu saklıyorum :grin: :grin:
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Palaska
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: TEŞKİLAT-I MAHSUSA

Mesaj gönderen Palaska »

Destekliyorum, yeni bir kutu olsun içeriği de yenilensin..
YAŞASIN MEFKUREM PAYİDAR OLSUN TÜRKLÜK
Kullanıcı avatarı
SeTh
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis i Ayan

Mesaj gönderen SeTh »

Merhaba
Nerull bu konu ile ilgili olarak kutu içeriğini şuan için düşünülmediği belirtmiş olması lazım sanırım. Ancak bir süpriz yaparlarsa çok çok güzel olur :)
SeTh, ExelanSs, Keops ®
Ölüm Sadece Yeni Bir Başlangıçtır. Yeni Bir Başlangıç İse Yeni Bir Heyecandır.
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

SeTh yazdı: 28 Şub 2018 19:26 Merhaba
Nerull bu konu ile ilgili olarak kutu içeriğini şuan için düşünülmediği belirtmiş olması lazım sanırım. Ancak bir süpriz yaparlarsa çok çok güzel olur :)
Düşünülmediğinden haberim var geliştiricilerin elinden olan bir durumda değil bu , bu konuyu açma dikkat çekmesi için açtım bişeylerden şikayetçi olunmadığı sürece değişiklik yapılmıyor , ttnetle alakalı bir konu açtım onu okuyabilirsin , aynı yerden 5 6 kez çiğ köfte söyledim mesela sürekli bol acılı istememe rağmen normal geliyordu az önce şikayet ettim yanında ayriyeten acı sos koyup getirmişler , umarım açıklayıcı olmuştur .
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".

“Genel Etkileşim” sayfasına dön