İstanbul Kıyamet Vakti Özel odalı Discord
İstanbul Kıyamet Vakti Özel odalı Discord
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.Başlıkta da belirttiğim gibi kanalımda her loncaya özel oda kurabilirim ve sadece o loncanın üyelerine o odaya bir başkasını çekme yetkisi verebilirim.Bunun amacı herkes kendisini daha rahat hissetmesi için ama yine de discord yazışma alanınından herkes yazışabilir.Sadece eminönü sunucusunda olanlar olursa daha güzel olur oyun içinde daha rahat iletişim kurabileceğimiz insanlar yani ama tabi ki diğer sunucularda ki oyuncularda baş tacıdır.Böyle bir şey yaparsam destek gelir mi sizden? Bunu yapmamın nedeni bildiğiniz gibi gb'lerde iletişim çok önemli yazışmak yerine konuşarak kendimizi daha rahatça izah ederiz.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Özel odalı Discord
Zaten forumda bir üye, her sunucu için İstanbul Kıyamet Vakti Discord Kanalı isimli başlık açmıştı.
O kanaldaki oyuncu sayısıda yavaş yavaş artıyor.
Ayrı ayrı kanal kurmak yerine 1 kanalda toplanmak daha mantıklı diye düşünüyorum.
O kanaldaki oyuncu sayısıda yavaş yavaş artıyor.
Ayrı ayrı kanal kurmak yerine 1 kanalda toplanmak daha mantıklı diye düşünüyorum.
Eminönü Sunucusunda "Sifteri" ve "Atinasibere" karakterlerinden bana ulaşabilirsiniz.