Yeni asalar hakkında..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Yeni asalar hakkında..
Şaheser'in kelime anlamı sebebiyle bu şekilde yapmış olmalılar. Yani oyunda 500 tane şaheser kelimesini taşıyan eşya olması saçma olurdu. Emin olun Hakir'den bunların üst versiyonları düşmeyecektir. Yani büyü hasarı zehirin en yüksek versiyonu o reçetedeki asa mesela. Hakir'den belki takı düşer, ceket düşer pantolon düşer. Muhtemelen menzilli savaşçı silahları falan düşer. Yama notlarını okuduğumuzda oyuna Nadide eşyalar eklendi yazıyor. Yani hepsi böyle olacak.
Bu yorumu bekliyordum
Çemberlitaş silahları öyle olmuştu. Geldikten 7-8 ay sonra parlatılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Everything is about math just math
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Nadide eşyalar parlatıldığı takdirde turuncuya döner.
Şöyle de bir durum var ki nadidelerin şeflerden düştükten sonra parlatılınca yüksek hasar değerlerine ulaşıyor. Benim düşüncemde ise ilerleyen zamanlarda "Yeraltında olduğu gibi" daha sonralardan yeni silahlar belki çıkabilir.
Ejder Asa, Ecel Getiren gibi vesaire. Gelmezse yeni turuncu eşyalarımız göz kanatmaya devam edecek. Bu kadar da kolay düşmesi gerçekten can sıkıcı.
Şöyle de bir durum var ki nadidelerin şeflerden düştükten sonra parlatılınca yüksek hasar değerlerine ulaşıyor. Benim düşüncemde ise ilerleyen zamanlarda "Yeraltında olduğu gibi" daha sonralardan yeni silahlar belki çıkabilir.
Ejder Asa, Ecel Getiren gibi vesaire. Gelmezse yeni turuncu eşyalarımız göz kanatmaya devam edecek. Bu kadar da kolay düşmesi gerçekten can sıkıcı.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
50 ve 55 seviye, reçete ile üretilebilecek "geçiş" nadide silahları eklendi.
Şef'lerden düşecek veya reçete ile üretilebilecek 55 seviye nadide eşyalar ve reçeteler eklendi.
Sürüm notlarında da açıkca belirttiği gibi şaheser eşyalar yok.
Şef'lerden düşecek veya reçete ile üretilebilecek 55 seviye nadide eşyalar ve reçeteler eklendi.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
50 ve 55 seviye, reçete ile üretilebilecek "geçiş" nadide silahları eklendi.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.