İtem isimleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: İtem isimleri

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Mazhar Osman: Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman, ruh ve sinir hastalıkları uzmanı, Türkiye’de ilk modern ruh sağlığı hastanesini kuran Türk hekimidir. Türkiye’de akıl ve sinir hastalıkların çağdaş yöntemlerle tedavisinde öncülük etmiştir.

Dilerseniz hemen hemen hepsiyle ilgili bir araştırma yapıp forumda paylaşabilirim.
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel

Mesaj gönderen AhUlanAh »

CHAPPIE yazdı: 27 Şub 2018 20:18 Mazhar Osman: Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman, ruh ve sinir hastalıkları uzmanı, Türkiye’de ilk modern ruh sağlığı hastanesini kuran Türk hekimidir. Türkiye’de akıl ve sinir hastalıkların çağdaş yöntemlerle tedavisinde öncülük etmiştir.

Dilerseniz hemen hemen hepsiyle ilgili bir araştırma yapıp forumda paylaşabilirim.
Merakla bekliyorum yeni bölge itemlerinin esin kaynakları ile ilgili konuyu çünkü o zaman haaaa o yüzden buna bu ismi vermişler diyince hoş oluyor.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

CHAPPIE yazdı: 27 Şub 2018 20:18 Mazhar Osman: Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman, ruh ve sinir hastalıkları uzmanı, Türkiye’de ilk modern ruh sağlığı hastanesini kuran Türk hekimidir. Türkiye’de akıl ve sinir hastalıkların çağdaş yöntemlerle tedavisinde öncülük etmiştir.

Böyle bir kaç isim var onlar bizim.bilmedigimiz büyük mucitlerin ismi tarihte unutulmuş olabilir ama yönetim onları unutmamış . Bu adamın adını ilk kez duydum ve iyi ki eklemişler diğerlerini de araştırırsanız minnettar oluruz kardeşim
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

movie yazdı: 21 Şub 2018 23:48 İtem isimleri sizce de çok komik olmamış mı ya.
Kare bulmaca emsali nedir. :')
Ya vücutcu emsali ahaha :')
İtem isimlerini okudukça gülmekten karnıma ağrılar giriyor :') :')
Temizlik Hastası gördüm bende biraz değişik

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben temizlik hastasını görünce; kesin bu asit hasarıdır dedim. Bu nasıl itemdir demedim? O kadar eleştirilmiş ki Gorgar yanıt verme gereği duymuş.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön