Mazhar Osman: Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman, ruh ve sinir hastalıkları uzmanı, Türkiye’de ilk modern ruh sağlığı hastanesini kuran Türk hekimidir. Türkiye’de akıl ve sinir hastalıkların çağdaş yöntemlerle tedavisinde öncülük etmiştir.
Dilerseniz hemen hemen hepsiyle ilgili bir araştırma yapıp forumda paylaşabilirim.
İtem isimleri
Re: İtem isimleri
Merakla bekliyorum yeni bölge itemlerinin esin kaynakları ile ilgili konuyu çünkü o zaman haaaa o yüzden buna bu ismi vermişler diyince hoş oluyor.CHAPPIE yazdı: ↑27 Şub 2018 20:18 Mazhar Osman: Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman, ruh ve sinir hastalıkları uzmanı, Türkiye’de ilk modern ruh sağlığı hastanesini kuran Türk hekimidir. Türkiye’de akıl ve sinir hastalıkların çağdaş yöntemlerle tedavisinde öncülük etmiştir.
Dilerseniz hemen hemen hepsiyle ilgili bir araştırma yapıp forumda paylaşabilirim.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Böyle bir kaç isim var onlar bizim.bilmedigimiz büyük mucitlerin ismi tarihte unutulmuş olabilir ama yönetim onları unutmamış . Bu adamın adını ilk kez duydum ve iyi ki eklemişler diğerlerini de araştırırsanız minnettar oluruz kardeşimCHAPPIE yazdı: ↑27 Şub 2018 20:18 Mazhar Osman: Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman, ruh ve sinir hastalıkları uzmanı, Türkiye’de ilk modern ruh sağlığı hastanesini kuran Türk hekimidir. Türkiye’de akıl ve sinir hastalıkların çağdaş yöntemlerle tedavisinde öncülük etmiştir.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Temizlik Hastası gördüm bende biraz değişik

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Ben temizlik hastasını görünce; kesin bu asit hasarıdır dedim. Bu nasıl itemdir demedim? O kadar eleştirilmiş ki Gorgar yanıt verme gereği duymuş.