Herkesin Büyücü Olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ma B

Re: Herkesin Büyücü Olması

Mesaj gönderen muhammetali395 »

PikaPika yazdı: 23 Şub 2018 21:45 Bu oyunun tek karakteri Büyücüdür.

Diğerleri zevk için oynanır sadece, işlevsizdir.
9 karakterimin 5 i büyücü . :+1: :+1:
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
Tahaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Tahaa »

MaHKuMII yazdı: 27 Şub 2018 00:55
TOLGARDA yazdı: 23 Şub 2018 20:11 Ben betaya girdiğimde şunu gördüm. Direkt olarak karakterler fullense bile kimse savaşçı karakterini tercih etmiyor. Geçen Hakir'e 45 kişi gittik içlerinde tek savaşçı bendim. Beş tane de şifacı vardı. Kalan herkes büyücüydü.

Resimler başka bilgisayarda kaldı. Görüntü paylaşamıyorum.

Bence büyücünün kral olduğunu artık kabullenmek lazım. Savaşçı tank ile.kendini Fuller daha sonra ofansif olup vs atar. Sifaci da aynı şekilde ama büyücü hem üstünü dizer hem savaşır üstelik aynı yeteneklerle aradaki fark bu 😊

Kardeş savaşci Of23 lü tek atıyor Yücelen parlak balyozla osurukluk canı var büyücünün tilsimsiz gb de girez büyücü her daim savaşçı daha kral B-)
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Tahaa yazdı: 28 Şub 2018 16:08
MaHKuMII yazdı: 27 Şub 2018 00:55
TOLGARDA yazdı: 23 Şub 2018 20:11 Ben betaya girdiğimde şunu gördüm. Direkt olarak karakterler fullense bile kimse savaşçı karakterini tercih etmiyor. Geçen Hakir'e 45 kişi gittik içlerinde tek savaşçı bendim. Beş tane de şifacı vardı. Kalan herkes büyücüydü.

Bence büyücünün kral olduğunu artık kabullenmek lazım. Savaşçı tank ile.kendini Fuller daha sonra ofansif olup vs atar. Sifaci da aynı şekilde ama büyücü hem üstünü dizer hem savaşır üstelik aynı yeteneklerle aradaki fark bu 😊

Kardeş savaşci Of23 lü tek atıyor Yücelen parlak balyozla osurukluk canı var büyücünün tilsimsiz gb de girez büyücü her daim savaşçı daha kral B-)
Kişiden kişiye değişir. osurukluk canı olduğu halde savaşçıyı yerin dibine koyduğu için büyücü kraldır zaten :) inceden gör olayı
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Şifacı aranan kan oldu , her grupta bir tane tank olsa yeterli , ama dediğin gibi büyücü çok var

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒

“Genel Etkileşim” sayfasına dön