yani büyücüler tek başına elbetteki kasarlar ama cok uzun ugraşlar vermeleri lazım savaşçı ve şifalar karaköyde vazgeçilmezz!!!!TOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 07:38Ben bir de m1 ile bıçakçılara saldırdım. Hiç işe yaramadı.
Herkesin Büyücü Olması
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Re: Herkesin Büyücü Olması
Kesinlikle, ben betada milletin holde ve çt'de büyücüye alışmasından dolayı bu kadar çok büyücü açtığını düşünüyorum.Kayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 16:26yani büyücüler tek başına elbetteki kasarlar ama cok uzun ugraşlar vermeleri lazım savaşçı ve şifalar karaköyde vazgeçilmezz!!!!TOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 07:38Ben bir de m1 ile bıçakçılara saldırdım. Hiç işe yaramadı.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bencede herkes büyücüye sarıldı ama ben ılkonce savaşçı karakterımı kasıcam kesinlikle boss ları tanksız kesmelerı immkansız yok 5m1 falan fılan m23 traş artık karaköyde boyle bişey yok oyle tasarlamışlarki savaşçı şifacı buyucu 3 u bır olmak zorunda cok begendım hadı baskalım skype + sabahlar olmasın :d:DTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 16:35Kesinlikle, ben betada milletin holde ve çt'de büyücüye alışmasından dolayı bu kadar çok büyücü açtığını düşünüyorum.
İyi, bu bölge herkese yarayacak demekKayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 17:01Bencede herkes büyücüye sarıldı ama ben ılkonce savaşçı karakterımı kasıcam kesinlikle boss ları tanksız kesmelerı immkansız yok 5m1 falan fılan m23 traş artık karaköyde boyle bişey yok oyle tasarlamışlarki savaşçı şifacı buyucu 3 u bır olmak zorunda cok begendım hadı baskalım skype + sabahlar olmasın :d:DTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 16:35Kesinlikle, ben betada milletin holde ve çt'de büyücüye alışmasından dolayı bu kadar çok büyücü açtığını düşünüyorum.
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Lonca: City Of Death
Bana Göre En İyi Karakter Şifadır.İlk Oyuna Başladığımda ilk karakterim şifaydı ve inanıyorum ki yeni bölgede en çok aranılan karakterlerden biri şifa olacak
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Şifa olmadan oyun bile olmaz zatenRamazanBey yazdı: ↑27 Şub 2018 17:19 Bana Göre En İyi Karakter Şifadır.İlk Oyuna Başladığımda ilk karakterim şifaydı ve inanıyorum ki yeni bölgede en çok aranılan karakterlerden biri şifa olacak
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Lonca: City Of Death
TOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 17:20Şifa olmadan oyun bile olmaz zatenRamazanBey yazdı: ↑27 Şub 2018 17:19 Bana Göre En İyi Karakter Şifadır.İlk Oyuna Başladığımda ilk karakterim şifaydı ve inanıyorum ki yeni bölgede en çok aranılan karakterlerden biri şifa olacak![]()
Şifa candır....
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ben ilk 1 2 ay girmicem zaten sinavlarda var bi egosavaşlari bitsin oyle başlarum vallaTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 17:14İyi, bu bölge herkese yarayacak demekKayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 17:01Bencede herkes büyücüye sarıldı ama ben ılkonce savaşçı karakterımı kasıcam kesinlikle boss ları tanksız kesmelerı immkansız yok 5m1 falan fılan m23 traş artık karaköyde boyle bişey yok oyle tasarlamışlarki savaşçı şifacı buyucu 3 u bır olmak zorunda cok begendım hadı baskalım skype + sabahlar olmasın :d:D![]()
O yine iyiymiş, ben ilk bir yıl falan girmeyeceğim beta bitince.Kayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 17:52Ben ilk 1 2 ay girmicem zaten sinavlarda var bi egosavaşlari bitsin oyle başlarum vallaTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 17:14İyi, bu bölge herkese yarayacak demekKayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 17:01Bencede herkes büyücüye sarıldı ama ben ılkonce savaşçı karakterımı kasıcam kesinlikle boss ları tanksız kesmelerı immkansız yok 5m1 falan fılan m23 traş artık karaköyde boyle bişey yok oyle tasarlamışlarki savaşçı şifacı buyucu 3 u bır olmak zorunda cok begendım hadı baskalım skype + sabahlar olmasın :d:D![]()
![]()
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hahaha oda guzel egosavaşları bitsinde ozaman gir yoksa oyun çekilmiyor kesinlikle zaten girdigim an klan bolge sohbetlerini kapatıyorum aman amanTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 17:57O yine iyiymiş, ben ilk bir yıl falan girmeyeceğim beta bitince.Kayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 17:52Ben ilk 1 2 ay girmicem zaten sinavlarda var bi egosavaşlari bitsin oyle başlarum vallaTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 17:14İyi, bu bölge herkese yarayacak demekKayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 17:01Bencede herkes büyücüye sarıldı ama ben ılkonce savaşçı karakterımı kasıcam kesinlikle boss ları tanksız kesmelerı immkansız yok 5m1 falan fılan m23 traş artık karaköyde boyle bişey yok oyle tasarlamışlarki savaşçı şifacı buyucu 3 u bır olmak zorunda cok begendım hadı baskalım skype + sabahlar olmasın :d:D![]()
![]()
![]()