Açık beta 2 kısa süre
- Turkishsoldier
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Açık beta 2 kısa süre
Bu sorun açık betada da oluyor mu yoksa ikiye özel mi?
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Re: Açık beta 2 kısa süre
Sorun nedir cümleni anlayamadım 
- Turkishsoldier
- İskele Babası
deneTurkishsoldier yazdı: ↑27 Şub 2018 15:37Açık beta 2 sunucusunu her gün bu saatlerde kapatıyorlar kısa bir süreliğine aynısını açık betayada uyguluyorlar mı?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Ben ilk acik betadaydim sonradan acik beta 2’ye geçtim, sunucunun gecikmesini azaltiyor bu sekilde resetlemeler, ve basta acik beta 1’de de yapiliyordu mantikli bir cozum, sunucu kapatip acilmasindan sonraki akiciligin iyilesme oranini farketmissindir illakiTurkishsoldier yazdı: ↑27 Şub 2018 15:37Açık beta 2 sunucusunu her gün bu saatlerde kapatıyorlar kısa bir süreliğine aynısını açık betayada uyguluyorlar mı?
- Turkishsoldier
- İskele Babası
Aynen öyle bazı npc leri kaldırıyorlar geri sarıyorlar iyileşmeler oluyor takılma donma gibinoctiluca yazdı: ↑27 Şub 2018 15:38Ben ilk acik betadaydim sonradan acik beta 2’ye geçtim, sunucunun gecikmesini azaltiyor bu sekilde resetlemeler, ve basta acik beta 1’de de yapiliyordu mantikli bir cozum, sunucu kapatip acilmasindan sonraki akiciligin iyilesme oranini farketmissindir illakiTurkishsoldier yazdı: ↑27 Şub 2018 15:37Açık beta 2 sunucusunu her gün bu saatlerde kapatıyorlar kısa bir süreliğine aynısını açık betayada uyguluyorlar mı?
İnşallah geri sarma olmamıştır.1 saat içinde 2 tane toplama görevini bitirdim 
- Turkishsoldier
- İskele Babası
Bu sunucuların ara ara kapanması normal. Bir özellik ekliyor ya da düzenleme yapıp test ediyor olabilirler.