Şöyle oyunu bilmeyenler konuşuyor ya. Okumak istemiyorum keyfim kaçıyor. Cahil görünce canım sıkılıyor.Boribars yazdı: ↑27 Şub 2018 00:29 C.T ye savaşçı almadan girince sıkıntı yok iki sert bi ağır vuruşta ölünce isyan demek. Büyücü ile savaşçı tabi farkli olacak. Büyücüde zırh olsun sonra savaşçıdan daha üstün olsun başka? M1 m23 ile ofans savaşçıyı rahat indirebilirsin hatta olmasa bile indirirsin. Tankın amacı zaten ölmemek. Bu oyunda herkes aynı anda mutlu olmayacak hiçbir zaman.
Büyücü zırhının değerinin 0 a düşmesi ve zırh efsunu eksikliği
Re: Büyücü zırhının değerinin 0 a düşmesi ve zırh efsunu eksikliği
Everything is about math just math
- Ender4216
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Beta sunucusunun olayını görüyorum ki yanlış anlamış pek çok kişi. Bu sunucunun açılmasındaki oyuncuların amacı pek çok şeyi denemek. Yönetimin amacı ise varsa hataları tespit etmek ve sınıflar arasındaki dengeyi gözlemlemek.
Bu kısmı geçtikten sonra şunu sormak lazım: Acaba kaç kişi sınıflar arasındaki dengeleri denedi ? Acaba kaçınız 59 oldu ve yeni efsunlu eşyalarla vs atmayı denedi ? Şimdi size yönetim tılsımları da verdi. Bunlarla denediniz mi hiç ?
Sorularının cevabı pek çok kişi için olumsuz olacak eminim. Sorun da zaten tam burada. Size deneyin diye verilen bir imkanı denemeden foruma gelip çığırtkanlık yapıyorsunuz. Biraz bir deneyin, sindirin; bakalım ne durumda oyun içi dengeler.
Şahsen büyücüm 55 seviye oldu, 54 seviye bir defansifle vs attık. Şu 0 diye çığırtkanlık yaptığın zırh etkisi var ya, heh işte tam olarak onunla durumun şimdilik eskisinden çok daha iyi olduğunu gözlemledim. Bu sunucunun amacı bu zaten. Millet item düşürüp satmaya çalışıyor ve benim aklım bunu almıyor beta sunucusunda.
Deneyin, keşfedin. Amaç bu.
İyi akşamlar.
Bu kısmı geçtikten sonra şunu sormak lazım: Acaba kaç kişi sınıflar arasındaki dengeleri denedi ? Acaba kaçınız 59 oldu ve yeni efsunlu eşyalarla vs atmayı denedi ? Şimdi size yönetim tılsımları da verdi. Bunlarla denediniz mi hiç ?
Sorularının cevabı pek çok kişi için olumsuz olacak eminim. Sorun da zaten tam burada. Size deneyin diye verilen bir imkanı denemeden foruma gelip çığırtkanlık yapıyorsunuz. Biraz bir deneyin, sindirin; bakalım ne durumda oyun içi dengeler.
Şahsen büyücüm 55 seviye oldu, 54 seviye bir defansifle vs attık. Şu 0 diye çığırtkanlık yaptığın zırh etkisi var ya, heh işte tam olarak onunla durumun şimdilik eskisinden çok daha iyi olduğunu gözlemledim. Bu sunucunun amacı bu zaten. Millet item düşürüp satmaya çalışıyor ve benim aklım bunu almıyor beta sunucusunda.
Deneyin, keşfedin. Amaç bu.
İyi akşamlar.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
[color=#40FFF.[/color]
Nedense sende maydanoz oluyorsun.
Ampilifakoterlerin zırh vermemesini anlarım ama adı zırh olan bir şeyin zırh vermemesini aklım almıyor. Saka gibi 
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Kesinlikle öyle. Yine herkes max takılmasın bide ya sıktı artık bu olay gerçekleşirse normal pakette yine maxla dalınacak büyüye biz eskiden element ile dalardık çünkü bikere pvpde itemleri anlık tak çıkar yapamazdık ve herkes elementdi zaten
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Sen bilir kişi misin ? Sen uzman mısın ? Sen kimsin lan
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Büyücüler ne ağlaklar yav kaç sene oldu bunların ağlaması hiç geçmemiş.
SANCAK
Pikaçu - Savaşçı
Pikaçu - Savaşçı
E ği ti le mez sin.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Yav he he.
Aslında suç yönetimin.Dengeyi sağlayamadıkları için büyücüler kendilerini kral sandılar bu oyunda.
SANCAK
Pikaçu - Savaşçı
Pikaçu - Savaşçı