Tahaa yazdı: ↑26 Şub 2018 22:50Sende benle aynı tipsin reis kafalarimiz aynı senle DDDTOLGARDA yazdı: ↑26 Şub 2018 22:31Ya ben yıllardır Bıçak Sırtı Set istiyordum. Şimdi bırakmak istemiyorumSPIEGLEIN yazdı: ↑26 Şub 2018 22:29Şuan böyle birşeyin olması neredeyse imkansız takii oldu,bunca yıldır insanlar büyük emekler veriyor ? yakışırmıydı bir pvp server![]()
![]()
Şuan evet oyun çok hoş gibi gözüksede pvp server gibi düşünceleri aklınızdan bile geçirmeniz üzücü![]()
![]()
![]()
Açık beta nezaman biter?
Re: Açık beta nezaman biter?
Dedimya kafalarimiz aynı senle DDDDTOLGARDA yazdı: ↑26 Şub 2018 22:52Tahaa yazdı: ↑26 Şub 2018 22:50Sende benle aynı tipsin reis kafalarimiz aynı senle DDDTOLGARDA yazdı: ↑26 Şub 2018 22:31Ya ben yıllardır Bıçak Sırtı Set istiyordum. Şimdi bırakmak istemiyorum![]()
buna sevindim. Bir de şu yazıma bak viewtopic.php?f=46&t=148269
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Anlamsız bir hüzün kapladı içimi
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Ben beta hakkında yazarken ara ara gözlerim doluyor.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Ağlayacak mısın sen kıyamam
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Beta iyi güzel de ben karakterimi kendi karakterim gibi hissedemiyorum. Bu yüzden de şevk ile kasamamaya başladım. Beta bir an önce bitse de kendi karakterlerim üzerine yoğunlaşıp bir an önce kasılmaya başlasam.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Ama betayi ruhuyla benimseyen çok arkadaş var . Bence biraz daha açık kalmalı.turkoxHAMSTER yazdı: ↑27 Şub 2018 08:16 Beta iyi güzel de ben karakterimi kendi karakterim gibi hissedemiyorum. Bu yüzden de şevk ile kasamamaya başladım. Beta bir an önce bitse de kendi karakterlerim üzerine yoğunlaşıp bir an önce kasılmaya başlasam.
- Baran78
- İskele Babası

- Lonca: Son Kaptan
+1
bu adamla bütün düşüncelerimiz aynı, ben bunu dediğimde yok girme sende diyenler oluyor zaten test sunucusuna girmiyorum bırak testki normal oyunada girmiyorum ana paket gelmeden girmemde yok senin gibi işsizler sıkılmış falan diyen arkadaşlar istanbul anadolu yakasında oturan varsa Özel bir şirketin AR-GE departmanında çalışıyorum isteyen gelsin bi ofise kahvemi içsin,
Lakin şunu anlayın paket gelsin ciddi ciddi oynayalım emek verelim,şuan hepiniz bedava item bedava tılsım niyetine oynuyorsunuz pvp gibi eğlenceli geliyor size belki ama olması gereken bu değil.
İnşallah 1 yıl sürer de ben askerden geldikten sonra açılır yeni bölüm yoksa oyuna geriden başlıcam bi bakıcam kimse kalmıcak herkes item düşürmeye gidicek ne anladım ben bu yeni bölümden