Eşya iadesi haindir!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Bakterisavascisi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Eşya iadesi haindir!

Mesaj gönderen Bakterisavascisi »

Agah Bey'in oyuncular tarafından hain ilan edilmesi ve ardından oyuncular arasında çıkan 6 ölü 11 yaralının olduğu "Agah Efendi, hain mi değil mi?" kavgası sonrasında sıra eşya iadesine geldi. Eşya iadesinin oyuncuların yararına değil de zararına çalışmasından ötürü oyuncular artık eşya iadesine de acaba hain mi? sorusunu yöneltmeye başladılar. Ne zamandır yapılmayan iade acaba miladi takvimin hangi bin yılında yapıldı(!) diye bir soru oyuncuların aklından geçmiyor değil.
Oyunculardan bölgexbeğenmeyen "Ya kardeşim nerde o eski ikv? Adamlar zamanında ne etkinlikler yapıyolardı, ne özeniyorlardı bölgelere falan şimdi baksana bi eşya iadesine bile üşenir olmuşlar zaten bunların işi gücü 'copy-paste güncelleme' ötesinde bildikleri bir şey yok. Bu arada güdümlü balonu hiç beğenmedim" dedi.
Yöneticilerden Nerull ise konuya ilk başlarda ses etmese de daha sonrasında eşya iadesi ile ilgili şunları söyledi "Zaten ayda yılda bir iade yapıyoduk, oyuncular biz iade yapana kadar eşyalarını bir şekilde geri elde ediyorlardı. Bizde yahu dedik o zaman ne gerek var? falan öyle kaldırdık işte"
Öte yandan diğer bir yönetici olan Gorgar ise "Arkadaşlar oyunun hikayesinde eşya iadesi falan hiç düşünmedik biz, eşya iadesi sonradan bir anlık düşünceyle ortaya çıktı sonra baktık bu iş çok meşakkatli önce iade süresini uzattık, şimdi hala devam ediyoruz ama eşya iadesi hain falan değildir kaldırma konusunda bir şey diyemeyiz 'yakında'. Zaten işimiz başımızdan aşkın Karaköyde ''Gençgorgar'' a girip Hakir'in yanındaki slotları kesmem yetmez mi size?" dedi.
Oyunda var olduğunu bile bugün öğrendiğim sessiz,sakin yöneticimiz Orti "eee biz iade, iade mi o da ne? Labirentteki philotheostan ötesi yok bende arkadaşlar ondan sonrasında hikaye aldı başını gitti bir baktım bugünlere gelmişiz valla garip baya baya sağlam iş yapmışız ama ben sessiz,sakin kalayım derken işi abartmışım kusura bakmayın ama eşya iadesi hain mi bilemiyorum" dedi.

Bendeniz bakterisavaşçısınca eşya iadesi Kissless kültünün aramıza sokmak istediği nifak tohumudur. Lütfen eşya iadesi falan bulaşmayın zaten karakterin kafası ergle falan bulanmış garipcağız ne yaptığını ne ettiğini bilmiyor sentetik lif falan kötü yollara bulaşmaya başlamışken siz siz olun yol yakınken bu işten vazgeçin zaten vazgeçmesenizde aynı yola çıkıyor iade falan gören İKV oyuncusu kalmadı...
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Eşya iadesi haindir!

Mesaj gönderen Parlementxx »

40 yillik Besiktaşliyim bu kafaya ulasamadim bu tinerin markasi ne
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Parlementxx yazdı: 26 Şub 2018 10:13 40 yillik Besiktaşliyim bu kafaya ulasamadim bu tinerin markasi ne
:grinning:
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

Parlementxx yazdı: 26 Şub 2018 10:13 40 yillik Besiktaşliyim bu kafaya ulasamadim bu tinerin markasi ne
:') :')
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Allah sabrınıda verir
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Valla dün Beşiktaş Vodafone Arena'nın önünden geçtim. Ben bile böyle tiner kafası görmedim. Tebrik ediyorum Beşiktaşlılar..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Tineri biz çekiyoruz, kafasını onlar yaşıyor.
kedi
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis-i Ayan

Mesaj gönderen Damir »

Hep biliyordum bir terslik olduğunu :thinking_face:
FATALFORCE