az da olsa zırhta yükselme yapılacağını düşünüyorum ama alan vuran bir büyücüyü hangi savaşçı kesebilir ki? direnç kırma ve alan hasarı olan ateşi vurduğu zaman ayakta savaşçı kalmıyor. ama bu tip durumda da yıldırım meteor atan büyücülerin ve gazap şifaların hedefi olabiliyor. bence yetenek tercihlerimiz hangi sınıfa karşı güçlü olacağımızı belirliyor.
şahsen asit şifa oynuyorum ama kutup açıp dk alan yapan bir büyücüyü kesmem olanaksız gibi

) ama uzaktan vuranlara karşı avantajım var. savaşlarda buna göre davranmaya çalışıyorum. bana da def23 ler pasif kalırken ofansif savaşçılar gayet güzel hasarlar verip kesebiliyor.
demek istediğim tek bir strateji ile tüm sınıfları alt etmeyi beklemek de mantıksız geliyor. taş kağıt makas gibi düşünelim, üstümüze giydiğimiz itemden tutun yetenek puanlarımız bazı sınıflara karşı bizi güçlü kılarken bazı sınıflara karşı güçsüz kılabiliyor.
ayrıca zihin saldırısı kadar güzel bir yetenek de yok hani adamı tam kestim derken zihin atıp kaçabiliyor. ne deparım var ne de durdurmam.
ama diğer eleştiri olan tank savaşçının devasa hasar çıkartması durumu masaya yatırılabilir.