Buglar , hatalar giderilmeden , öneriler değirlendirilip değişiklikler yapılmadan nasıl gelecek acaba ?
KAPATIN
Re: KAPATIN
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Birakin hic full cara sahip olmayam kardeslerimizde eglensin surekli acik kalsin hatta pvp misali full karakter isteyen girsin oynasin
Lothbrokş
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
5 yıl boyunca Karakoyu bekliyorsun . Açık betasinda sana bu kadar imkan verilmiş sürümü beta üzerinden denemek için beceriikli olman için . Ve sen 5 yılda tamamlanan bir bölgeyi 1 haftada test ettim ve bitirdin öyle mi .
çocuklar güler buna kardeşim. Deneme sürümünü yönetici gözüyle oynayışi ile değil yuzlerce oyuncunun girmesiyle son noktasına kadar dayanabilme özelliği var mı yok mu diye açılan bir sürümdür açık beta. Bilmeyen arkadaşlara duyurulur.
Ve buna ek olarak yaratıkların üstünde ne gibi beceriler yetenekler oyundan atıyor , görev sıralama dağılımı vs vs gibi ek testler de yapılıyor biz oynarken onlar orda hataları inceliyorlar
Ve buna ek olarak yaratıkların üstünde ne gibi beceriler yetenekler oyundan atıyor , görev sıralama dağılımı vs vs gibi ek testler de yapılıyor biz oynarken onlar orda hataları inceliyorlar
İŞTE BU BENİİİİİİM OLEEEEY, Beta hiç kapanmasın. Çünkü normalde çt setlerini bile tamamlayamayacağım.
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Ben ve benim gibi işi gücü okulu olan insanlar tam manasıyla oyuna girip test etmiş değil,ayrıca anlaşılan kişisel olarak sen sıkılmışsın ama hata bildirimleri bölümüne girip bildirilen hataları bir bakıp devlerinde nasıl sistematik şekilde çalıştığını görürsün ve testin amacına uygun olup olmadığını anlarsın umarım,sonra kalkipta yok oyunda lag var yok şu şöyle bu böyle diyerekte ortalığı inletmesin kimse.
İnsanları mutlu etmek çok zor. Her zaman birileri bir şeylerden mutsuzlar. Güncelleme geliyor. 5 yılda bunu mu yaptınız diyorlar. Açık betada insalar test ediyor. Yeter artık kapatın sıkıldık diyorlar. 2 gün sonra da karaköyden sıkıldık yeni bir şey yok mu derler.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
+1
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Biz nereden anlayacak mışız ki onuKRoNicK yazdı: ↑26 Şub 2018 21:11 Ben ve benim gibi işi gücü okulu olan insanlar tam manasıyla oyuna girip test etmiş değil,ayrıca anlaşılan kişisel olarak sen sıkılmışsın ama hata bildirimleri bölümüne girip bildirilen hataları bir bakıp devlerinde nasıl sistematik şekilde çalıştığını görürsün ve testin amacına uygun olup olmadığını anlarsın umarım,sonra kalkipta yok oyunda lag var yok şu şöyle bu böyle diyerekte ortalığı inletmesin kimse.
Ben kendi kendimle aklım karışık..
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War