KAPATIN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Baran78
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

KAPATIN

Mesaj gönderen Baran78 »

Şu açık beta artık kapansa güzel olacak herşeyi test ettik daha ne yapalım millet pvp tarzı takılıyor yöneticilerde takılın işte diyor abi bumu zihniyet tarih vermeyen yönetim ekibi şimdide betayı getirdik takılın kafasında tebrikler bu benim öz eleştirimdir özgür bir şekilde dile getiriyorum , konu silinmezse makbule geçer
Resim
Kullanıcı avatarı
Empatie
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Day of Death
Discord: BayBarlas

Re: KAPATIN

Mesaj gönderen Empatie »

Baran78 yazdı: 26 Şub 2018 19:57 Şu açık beta artık kapansa güzel olacak herşeyi test ettik daha ne yapalım millet pvp tarzı takılıyor yöneticilerde takılın işte diyor abi bumu zihniyet tarih vermeyen yönetim ekibi şimdide betayı getirdik takılın kafasında tebrikler bu benim öz eleştirimdir özgür bir şekilde dile getiriyorum , konu silinmezse makbule geçer
Dostum iyi güzel diyosun test ettik diye ama şu an bile hala tılsımlar yeni eklendi ve hala Hakir kesilebilmiş değil. Ki şöyle de bir şey var Hakir'den sonra sığınaklarda bir Patron daha var. Yani açık betayı amacı dışında kullananlar, eşyalarını ve tılsımlarını tamamlayamamış, hevesini almak isteyen arkadaşlar. Ama bu oyunu Karaköy'ü gerçekten test edip bir şeyler öğrenmek için oynayan insanların emeğini hiçe sayamazsın. Ve her şeyi test ettik diyemezsin. Bu da benim kişisel görüşüm.
Karaköy
Barlas-|BaRLaSI"

İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Baran78 yazdı: 26 Şub 2018 19:57 Şu açık beta artık kapansa güzel olacak herşeyi test ettik daha ne yapalım millet pvp tarzı takılıyor yöneticilerde takılın işte diyor abi bumu zihniyet tarih vermeyen yönetim ekibi şimdide betayı getirdik takılın kafasında tebrikler bu benim öz eleştirimdir özgür bir şekilde dile getiriyorum , konu silinmezse makbule geçer

+1 sıktı artık
Resim
Kullanıcı avatarı
Baran78
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Baran78 »

Empatie yazdı: 26 Şub 2018 20:04
Dostum iyi güzel diyosun test ettik diye ama şu an bile hala tılsımlar yeni eklendi ve hala Hakir kesilebilmiş değil. Ki şöyle de bir şey var Hakir'den sonra sığınaklarda bir Patron daha var. Yani açık betayı amacı dışında kullananlar, eşyalarını ve tılsımlarını tamamlayamamış, hevesini almak isteyen arkadaşlar. Ama bu oyunu Karaköy'ü gerçekten test edip bir şeyler öğrenmek için oynayan insanların emeğini hiçe sayamazsın. Ve her şeyi test ettik diyemezsin. Bu da benim kişisel görüşüm.
Emekmiş kardeşim hakir kesmek emekmi yada sıgınaktaki bosu senin emegin orda bug vs oyun hatalarını bulmaktır hakir kesip item dizmek değil açık beta sen ve senin gibi oyuncular yüzünden amacından sapmış durumda biraz sert eleştiriyorum çünkü artık gerçekten aşırı sıktı karaköy gelmeden karaköyden soğudum, sıkıldım arkadaş
Resim
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mervang »

Ben test edemedim daha niye sadece kendini düşünüyorsun
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mervang »

Ayrıca tilsimlar daha yeni geldi deneyecek çok şey var
En son Mervang tarafından 26 Şub 2018 20:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen cepni »

Hani en azından açık beta kapansa üstlerini dizmek isteyen kardeşlerimiz grup bölgelerine girselerde eksiklerini tamamlasalar eminönü sunucusu tenha gibi birşey.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
Lawyer
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Lawyer »

Sıkıldım diyen arkadaşlarada ayrı ayar oluyorum. Sanki kafanıza silah dayıyorlarda test sunucusuna girin diyorlar. Girme kardeşim. Kafana göre sıktı artık kapatın diye boş boş konu niye açıyosun.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Kullanıcı avatarı
Baran78
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Baran78 »

Lawyer yazdı: 26 Şub 2018 20:18 Sıkıldım diyen arkadaşlarada ayrı ayar oluyorum. Sanki kafanıza silah dayıyorlarda test sunucusuna girin diyorlar. Girme kardeşim. Kafana göre sıktı artık kapatın diye boş boş konu niye açıyosun.
girmiyoruz zaten açık betanın bitip ana paketin gelmesi gerekiyor ama sen bunu nerden alıcaksın.
Resim
Kullanıcı avatarı
nathan01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen nathan01 »

Baran78 yazdı: 26 Şub 2018 20:26
Lawyer yazdı: 26 Şub 2018 20:18 Sıkıldım diyen arkadaşlarada ayrı ayar oluyorum. Sanki kafanıza silah dayıyorlarda test sunucusuna girin diyorlar. Girme kardeşim. Kafana göre sıktı artık kapatın diye boş boş konu niye açıyosun.
girmiyoruz zaten açık betanın bitip ana paketin gelmesi gerekiyor ama sen bunu nerden alıcaksın.
Boş yapma sırf konu açmak içinde konu açma sıkıldıysan girmessin olur biter milletin işi gücü var senin gibi işsizler tabi sabahtan akşama kadar oynuyo bazı insanların girecek vakti yok bukadar bencil olma

“Genel Etkileşim” sayfasına dön