KAPATIN
- Baran78
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
KAPATIN
Şu açık beta artık kapansa güzel olacak herşeyi test ettik daha ne yapalım millet pvp tarzı takılıyor yöneticilerde takılın işte diyor abi bumu zihniyet tarih vermeyen yönetim ekibi şimdide betayı getirdik takılın kafasında tebrikler bu benim öz eleştirimdir özgür bir şekilde dile getiriyorum , konu silinmezse makbule geçer
- Empatie
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Day of Death
- Discord: BayBarlas
Re: KAPATIN
Dostum iyi güzel diyosun test ettik diye ama şu an bile hala tılsımlar yeni eklendi ve hala Hakir kesilebilmiş değil. Ki şöyle de bir şey var Hakir'den sonra sığınaklarda bir Patron daha var. Yani açık betayı amacı dışında kullananlar, eşyalarını ve tılsımlarını tamamlayamamış, hevesini almak isteyen arkadaşlar. Ama bu oyunu Karaköy'ü gerçekten test edip bir şeyler öğrenmek için oynayan insanların emeğini hiçe sayamazsın. Ve her şeyi test ettik diyemezsin. Bu da benim kişisel görüşüm.Baran78 yazdı: ↑26 Şub 2018 19:57 Şu açık beta artık kapansa güzel olacak herşeyi test ettik daha ne yapalım millet pvp tarzı takılıyor yöneticilerde takılın işte diyor abi bumu zihniyet tarih vermeyen yönetim ekibi şimdide betayı getirdik takılın kafasında tebrikler bu benim öz eleştirimdir özgür bir şekilde dile getiriyorum , konu silinmezse makbule geçer
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Baran78 yazdı: ↑26 Şub 2018 19:57 Şu açık beta artık kapansa güzel olacak herşeyi test ettik daha ne yapalım millet pvp tarzı takılıyor yöneticilerde takılın işte diyor abi bumu zihniyet tarih vermeyen yönetim ekibi şimdide betayı getirdik takılın kafasında tebrikler bu benim öz eleştirimdir özgür bir şekilde dile getiriyorum , konu silinmezse makbule geçer
+1 sıktı artık

- Baran78
- İskele Babası
Emekmiş kardeşim hakir kesmek emekmi yada sıgınaktaki bosu senin emegin orda bug vs oyun hatalarını bulmaktır hakir kesip item dizmek değil açık beta sen ve senin gibi oyuncular yüzünden amacından sapmış durumda biraz sert eleştiriyorum çünkü artık gerçekten aşırı sıktı karaköy gelmeden karaköyden soğudum, sıkıldım arkadaşEmpatie yazdı: ↑26 Şub 2018 20:04Dostum iyi güzel diyosun test ettik diye ama şu an bile hala tılsımlar yeni eklendi ve hala Hakir kesilebilmiş değil. Ki şöyle de bir şey var Hakir'den sonra sığınaklarda bir Patron daha var. Yani açık betayı amacı dışında kullananlar, eşyalarını ve tılsımlarını tamamlayamamış, hevesini almak isteyen arkadaşlar. Ama bu oyunu Karaköy'ü gerçekten test edip bir şeyler öğrenmek için oynayan insanların emeğini hiçe sayamazsın. Ve her şeyi test ettik diyemezsin. Bu da benim kişisel görüşüm.Baran78 yazdı: ↑26 Şub 2018 19:57 Şu açık beta artık kapansa güzel olacak herşeyi test ettik daha ne yapalım millet pvp tarzı takılıyor yöneticilerde takılın işte diyor abi bumu zihniyet tarih vermeyen yönetim ekibi şimdide betayı getirdik takılın kafasında tebrikler bu benim öz eleştirimdir özgür bir şekilde dile getiriyorum , konu silinmezse makbule geçer
Ben test edemedim daha niye sadece kendini düşünüyorsun
Ayrıca tilsimlar daha yeni geldi deneyecek çok şey var
En son Mervang tarafından 26 Şub 2018 20:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hani en azından açık beta kapansa üstlerini dizmek isteyen kardeşlerimiz grup bölgelerine girselerde eksiklerini tamamlasalar eminönü sunucusu tenha gibi birşey.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Sıkıldım diyen arkadaşlarada ayrı ayar oluyorum. Sanki kafanıza silah dayıyorlarda test sunucusuna girin diyorlar. Girme kardeşim. Kafana göre sıktı artık kapatın diye boş boş konu niye açıyosun.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
- Baran78
- İskele Babası
girmiyoruz zaten açık betanın bitip ana paketin gelmesi gerekiyor ama sen bunu nerden alıcaksın.
Boş yapma sırf konu açmak içinde konu açma sıkıldıysan girmessin olur biter milletin işi gücü var senin gibi işsizler tabi sabahtan akşama kadar oynuyo bazı insanların girecek vakti yok bukadar bencil olma