Gelmesi gereken sistem şu şekilde olmalıydı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Gelmesi gereken sistem şu şekilde olmalıydı

Mesaj gönderen makmeden »

Merhaba arkadaşlar. 3 adet full hesabım ve onlarca tılsımım olmasına rağmen yeni sistemden dertli arkadaşlardan biriyim. 6 değil bu sefer 100 kişilik açık grup bölgesi sistemi gibi bir sistemle karşı karşıyayız. Benim önerdiğim sistem şu şekilde.

Patron yaratıklardan yalnızca üretim eşyaları alacaz. Bu görevi olanlara kesin olarak verilebilir. Görevden sonra ise drobu düşer ve atıyorum %15 ihtimalle üretim eşyası atar.

Kraliçe Tırtıl Salyası
Büyük Büyücü Nefesi
Hakir'in Gustavı
Yüce Komiser Pençesi
Gibi üretim eşyaları getirilebilir.

Şaheser ve nadide parçalar ise birkaç parçadan oluşmalı. Asa, ceket, zırh mesela. Gerisi kesinlikle sarı eşyalardan oluşmalı ki eşya piyasası sürekli dönsün ve eşyalar gerçek değerini bulsun.

Asa, ceket ve zırh reçeteleri NPClerde satılabilir. +55 level üzeri yaratıklardan düşebilir. Bu sistem ile beraber sarı eşyaların da reçeteleri para eder değeri bulacaktır.

Bu sayede aynı bir zamanlar Kadim Hidra kesimi gibi mevcut olan dostluk, yardımlaşma geri gelecektir. Üretimden kurtaracak asa, zırh gibi eşyaların kesin düşmediğini gören insanlar üretim eşyaları için sıra sıra kesim sabrını gösterecektir.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Re: Gelmesi gereken sistem şu şekilde olmalıydı

Mesaj gönderen ejedrogl »

Kesinlikle böyle olmalıydı ama yönetimin bu pek umrunda değil. Bosslardan nadide eşya düşmesine karşıyım burası açık bölge grup bölges değil!!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön