http://spor.mynet.com/haber/gsaray-imka ... ardi/21652
koptummmmm
DOSTLARA SELAM OLSUN
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: DOSTLARA SELAM OLSUN
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
de get len knaka gsliyim rezil oldum sende dalga geçiyon heSAZOBALII yazdı:http://spor.mynet.com/haber/gsaray-imka ... ardi/21652
koptummmmm

- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sana da kucak dolusu sevgiler Burhan. Eskiyi geri getirmek mümkün olmasada elimizden gelen bişey var çok şükür. O da dostları unutmamak. Birgün olurda şişenin birinden cin çıkarsa çoğu kişinin dileyeceği o güzel günlerin birinde tekrar karşılaşmak üzere sağlıcakla kal.
Patiklipenguen
-
- Sahaf Yardımcısı
Burhanım geri dönmüş h.g kanka sen beni unutmuşsundur ama:)P
Daffyduck/xXxsAiMxXx
Daffyduck/xXxsAiMxXx
-
- Sahaf Yardımcısı
İnş. abi bi işi yoluna koyim mümkün olduğunca girmeye çalışcam...KiYaMeTCeLLaDi yazdı:Merhaba sevgili kardeşim,
Bendende sana selam ve sevgiler,bende sen ve bir çok kardeşimi yüreğimde saklıyorum sıkılmadan, usanmadanhadi artık yavaş yavaş toplan, işini gücünü ayarla da gel artık .
OlmuşturAgrean yazdı:Burhan abi nasılsın ya. Oyunda çok konuştugumuz olmuştur:D
Leosmontu
İnş. kardeşim özledim vallaGeNCFBxLiDeRR yazdı:Merhabalar Kardeşim ;
Bizdende sana selamlar olsun.Gokhan abinin dedigi gibi işlerini bitir ve oyuna biraz zaman ayır![]()
adaş o bana taş atıyo aslanımyaBurhanxbizans yazdı:de get len knaka gsliyim rezil oldum sende dalga geçiyon heSAZOBALII yazdı:http://spor.mynet.com/haber/gsaray-imka ... ardi/21652
koptummmmmçakalll
RdmxDaffyduck yazdı:Burhanım geri dönmüş h.g kanka sen beni unutmuşsundur ama:)P
Daffyduck/xXxsAiMxXx
kanka ben unutmadım diyom hiç birinizi sen unutmuşundur diyon bida düşün sence unutmuşmuyum
-
- Sahaf Yardımcısı
ne acıki elimizden sadece unutmamak geliyor ve işimiz sadece bir gün karşımıza çıkmasını ümid ettiğimiz o meşhur cine kalıyor...keşke kendi işimizi kendimiz yapabilsek ve o güzel dostları tekrar bir araya getirebilsek Sadığım keşke o güzel günleri tekrar yaşayabilsek...patiklipenguen yazdı:Sana da kucak dolusu sevgiler Burhan. Eskiyi geri getirmek mümkün olmasada elimizden gelen bişey var çok şükür. O da dostları unutmamak. Birgün olurda şişenin birinden cin çıkarsa çoğu kişinin dileyeceği o güzel günlerin birinde tekrar karşılaşmak üzere sağlıcakla kal.
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
O cini Beklemek Yerine Herkesin ortak Müsait Olduğu Bir Eskileri Çağırsak vs... O Meşhur dostlumuzu pekiştirsek diyorum ne dersiniz ?

-
- Sahaf Yardımcısı
Bende tam onu diyorum adaş seslenelim bi dostlarımıza belki bi yerden sesimizi duyar gelirler...Burhanxbizans yazdı:O cini Beklemek Yerine Herkesin ortak Müsait Olduğu Bir Eskileri Çağırsak vs... O Meşhur dostlumuzu pekiştirsek diyorum ne dersiniz ?
Heyyy orda sesimizi duyan varsa gelsin tek tek isim saydırmayın şimdi bana siz kendinizi biliyorsunuz
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
Eskiler Danışmaya lütfenXASLANKRALX yazdı:Bende tam onu diyorum adaş seslenelim bi dostlarımıza belki bi yerden sesimizi duyar gelirler...Burhanxbizans yazdı:O cini Beklemek Yerine Herkesin ortak Müsait Olduğu Bir Eskileri Çağırsak vs... O Meşhur dostlumuzu pekiştirsek diyorum ne dersiniz ?
Heyyy orda sesimizi duyan varsa gelsin tek tek isim saydırmayın şimdi bana siz kendinizi biliyorsunuz

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
patiklimpatiklipenguen yazdı:Sana da kucak dolusu sevgiler Burhan. Eskiyi geri getirmek mümkün olmasada elimizden gelen bişey var çok şükür. O da dostları unutmamak. Birgün olurda şişenin birinden cin çıkarsa çoğu kişinin dileyeceği o güzel günlerin birinde tekrar karşılaşmak üzere sağlıcakla kal.