Oyuna gelen çoğu şey ile alakalı Sunucu gelmişti.
Tılsım, Anka, Sancak, Eminönü. Vs...
Sizce Karaköy Diye bir sunucu gelebilir mi ? Yada Hakir diye ?
Oyun Sunucuları İleri görüşlülük yapıyorum Toplanın.
- Leqendyyy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Instructive
Re: Oyun Sunucuları İleri görüşlülük yapıyorum Toplanın.
Merandaki oyuncular foruma gelip yaprak kıpırdamıyor ... diyolar sen ne diyorsun
Ayrıca bu saatten sonra gelmez, gelse de tutmaz.Daha onca karakter 49 dan 59 olacak, bide 0 dan 59 yapmak isteyen çıkmaz diye düşünüyorum.
İyi Forumlar.
Ayrıca bu saatten sonra gelmez, gelse de tutmaz.Daha onca karakter 49 dan 59 olacak, bide 0 dan 59 yapmak isteyen çıkmaz diye düşünüyorum.
İyi Forumlar.

R A M M S T E İ N N N
Karaköy sunucusu hiç te fena bir fikir olmaz. Sunucu bolluğu olur ve kimse de; "Bana da yaratık bırakın yhaaa.
" deme şansına sahip olmaz.

Yahu güzel kardeşim
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Müdür öyle bir sunucu olması zor gibi,öteki sunucuların hali ortada iken birde..
Yeni sunucu şart oyuna.Kaç sene oldu en son sunucu geleli.
Diğer sunuculardan isteyen Eminönü aktarır yine oynar zaten öyle yapmış çoğu kişi.
Diğer sunuculardan isteyen Eminönü aktarır yine oynar zaten öyle yapmış çoğu kişi.
SANCAK
Pikaçu - Savaşçı
Pikaçu - Savaşçı
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Boş olan sunucuların birleştirilmesini saçma bulup performansın üst düzeyde tutulması için böyle bir yola girişmeyen yönetim kadrosu yeni bir sunucu açıp performanstan ödün vermez. Boşuna yeni sunucu hayallerine kapılmayın.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Yeni sunucu açılması için talep olması lazım.Klasik arz-talep ilişkisi.Talepten kastım taze kan yani yeni oyuncu.Şuan aktif olan sunucuların kapasitesi yetmediği zaman yeni sunucu açılabilir.Şuan İKV'de bomboş sunucular var benim de oynadığım Meran gibi.Fakat sunucuları birleştirip bu sunucunun ismini Karaköy yapmak daha mantıklı.
- Whoods
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
Yeni sunucu gelmez gelmemeli.
Amma sunucular birleşebilir.
Şu şekilde
Meran
Sancak
Kuklacı
Tılsım
Teşkilat
Eminönü
Anka
Beyazköşk
Emin önünün yeterince kalabalık olduğunu biliyoruz o yüzden geriye kalır 7 sunucu Teşkilat ile sancak birleşir Meran ile Kuklacı vs... 8 sunucu 4 sunucya düşürüle bilir tabi dediğim temsili bunlar yoğunluk seviyesine göre belirlenecek şeyler ve yeni sunuculara yeni isimler verilebilir yeni pluslu sunucu karaköy olabilir
Amma sunucular birleşebilir.
Şu şekilde
Meran
Sancak
Kuklacı
Tılsım
Teşkilat
Eminönü
Anka
Beyazköşk
Emin önünün yeterince kalabalık olduğunu biliyoruz o yüzden geriye kalır 7 sunucu Teşkilat ile sancak birleşir Meran ile Kuklacı vs... 8 sunucu 4 sunucya düşürüle bilir tabi dediğim temsili bunlar yoğunluk seviyesine göre belirlenecek şeyler ve yeni sunuculara yeni isimler verilebilir yeni pluslu sunucu karaköy olabilir