Ispartali-IspartaliTWO-Ispartalithree hakkında..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Ispartali-IspartaliTWO-Ispartalithree hakkında..

Mesaj gönderen TheOkqn »

Arkadaşlar bildiginiz üzre yaklaşık 1 ay kadar önce Ispartali şifacım-IspartaliTWO savaçım-Ispartalithree büyücüm ünde içinde bulundugu kullanıcı hesabım çalınmıştı.Sonunda yani bugün itibariyle adresi geri aldm ama nasıl aldım ! Öncelikle şunu söliyim artık IspartaliTWO ve Ispartalithree die bi çar mevcut deildir çalan dangalak insan bu 2 çarımı silmiştir sadece Ispartali çarım duruyor..Çarlarımın nasıl çalındıgı hakkında hala bi bilgim yoq haliylede kim çaldıgı hakkındda bi bilgim yoq açıkcası şüphelendigim birileride yoq..

Hesabım mynetteydi bazı arkadaşlar forumda yazıyor ya 'mynet hesabın çalınınca bi fax çekin akşama arayıp şifrenizi veriyorlar' die bununla ilgili şunu söyliyim size 6 tane nufus cuzdanı fotokopimi yolladım yaklaşık 2 hafta içinde! sonra aradılar dedilerki adres babanınzın üstüne kayıtlı çok eski bi hesap oldugu için yaşım tutmuyo falan die herhalde babamn üstüne almışm peki dedik 7 tane de babamn nufüs cüzdanı fotokopisi gönderdm ve sonunda bugün aradılar.Çarlarımı aldm bi ümitle açtm amaa IspartaliTWO yu göremedm yemin ediyorum o kadar emek harcadıgım çarı görememek gerçekten etkiliyor insanı oyun bile olsa..Ispartalithree de yoq tabi ondada sadece bi Kadim pençem eksikti ejder asa yapmam için demek nasip deilmiş :cry: Ispartali çarımda ise degerli bi kaç maden alınmış yücelen takılarım alınmış geri eşyaları ve madenler duruyor paralarda gitmiş tabi..Şunun üstüne basa basa söyliyeyim Aklı fikri olan varsa hemen mynetten çarını aktarsın ttnet veya Sobee size kalmş ama Sakın ha sakın mynette durmasın nerden baksanız bi 150 kontör de harcadım mynet müşteri hizmetlerini arıycam die orasısını saymıorum bile..

IspartaliTWO nun üstü full yücelendi yaklaşık 40-50 m arası nakit vardı Büyücümde takılar , ayakkabı ve Eldiven Bilge cevriyeydi gerisi dirençli..Bankalardaki madenler - nakit ve eşyalar nerden bakılsa abartısız 250-300 m arası rahat tutardı yani hepsi gitti hiç onları gözüm görmüyor be insafsız IspartaliTWO yu neden sildin??? :?

Açıkcası oyundan sogudum hele IspartaliTWO çarımın silinmiş oldugunu görmek gerçekten koydu bana Ispartalithree die bi çar açmak mümkün belki ama TWO açmak artk mumkun deil..Şuan itibariyle Ispartali ve IspartaAksu çarlarımla oyundaym başka bi çarım mevcut deil..

IspartaAksu çarım şuan henuz 38 lvl tabi oyuna eskisi kadar sık girmedigim için kasmak ugraştıyor.Tekrar üstüne basa basa söylüyorum aklı fikri olan varsa çarlarını Mynetten aktarsın benden söylemesi...

Resim

Saygılarımla..Ispartali-IspartaAksu
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Ispartali-IspartaliTWO-Ispartalithree hakkında..

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

geçmiş olsun ne dener ki daha fazla ... vicdandan yoksun kendini bilmez insan malesef çok ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum.
Bir şeyi anlamıyorum zaten maden para item hepsini çaldın charı niye siliyorsun ???
Bu kadar şerefsizlik olmaz yaaa. Maden para item hepsi toplanırda char gitti çok üzücü...

DipNot: İçimden ana avrat küfür ediyorum suan şerefsizler yaa...
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
KaraKuLes
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KaraKuLes »

Merhaba ;

Öncelikle Çok Geçmiş Olsun diyorum Bu emek Hırsızları Bütün Oyunlarda.
Allah Cezalarını Verir İnşallah Allaha HavaLé Et.

Selametle.
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Resim
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TheOkqn »

Ya en kızdıgım konuda burası ya çaldın itemlerimi paramı madenlerimi ne halt yemeye Beta çarımı siliyosun be dangalak insan ne geçiyor eline benimle alıp veremedigin ne ?? Anlam veremiyorum böyle insan görünüşlü yaratıkların yaptıkları şeylere bi taraflarına kına yakar artık...
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen DjNaDo »

Geçmiş olsun..
Şifreni birine verme ihtimalin , yada bir internet cafede oyuna girme ihtimalin olabilirmi ?
Açıkcası ilk olarak şifreni verdigin kişilerden , sonra da bu oyunu bir cafede oynadıysan eğer o cafeden şüphelenmeni tavsiye ederim .

Tekrardan geçmiş olsun .
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TheOkqn »

Gittigim int kafelerde hep dikkat ederim Deepfreze programı varmı yoqmu diye hepsinde vardır ztn kafelerde Deepfreze olmayan makina da yoq eminim çokta int kafeden girmiyodm.Şifremi bilen tek kişi kankam yani Seaxside onu bilen biliyo şüphemeneceğim son kişi eğer onun yüzünden olduysada canı saolsun ama onun yapmıyacagına son derece eminim iyi hatırlıyorm geçtigimiz kurban bayramında onun çarı benim yüzümden soyulmuştu..Tekrar söylüyorm tek zoruma giden IspartaliTWO nun silinmesi para maden eşyalar 2.ci planda..Ve aklı olan sakın mynette durmasın sakın çalındıktan sonra insan anlıyor nasıl bi hata içinde oldugunu..

Ve şuan gelen bi E-mail ile çarlarımın aktarılmş deil kesinlikle silinmiş oldugunu ögrendm İkv destek takımına mail atmıştm cevap gelmiş...
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Çok zor bir durum.Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun...
Resim
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

gelde kufur etme bu carları calan kişiye kardeş büyük geçmiş olsun (calanlarının allah bin belasını versin benimde carlarım calındı (beta) acısını bilirim)
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
IIDoLcEgAbBaNaII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen IIDoLcEgAbBaNaII »

Gecmiş olsun hemserim.Bende bi Ispartalı olarak bende senın kadar üzüldüm carlarının calınmasına nede olsa burada bi emek var.Geceni gündüzüne katıp bilgisayr'ın basından kalkmıyorsun üstüne bide plus aldıgını düşünürsek gercek evlat kaybı gibi oluyor oyun o kadar kendine cok bağlıyor ki..Ben de iyibilirim Beta carının calınmasının cünkü zamanında benımde beta carım calındı.Tekrardan gecmiş olsun diyorum ve hakkını calanlar yakın zamanda cezasını bulur gecmiş olsun ... :o
Şerden kandırdım ,içimi avutmalıyım…
Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum
Yangının oldum..!

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön