Karaköye Özel GM ???
Karaköye Özel GM ???
Gelecek Olan bölge ile ilgili bir buluşma/etkinlik yapılacaktır illaki , Bu etkinlikte buluşma ve epeye benzer set verılecekmıdır ?? verılelıdır istiyoruz şu zamanın epesı buluşmasından daha guzel gorunumlu bırseyler planlandımı
Re: Karaköye Özel GM ???
bence yeteri kadar epe buluşma set dağıtıldı. elimizdekilerin değeri düşmesin:(
epe buluşma verirler mi bilmiyorum ama test bittikten sonra etkinlik yapacaklarını tahmin ediyorum ben de.
epe buluşma verirler mi bilmiyorum ama test bittikten sonra etkinlik yapacaklarını tahmin ediyorum ben de.
Ben yetkili bir kişiye sordum neden olmasın dedi yani büyük sürprizler var buluşmada verilecek
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Bir etkinliğin Olucağını düşünmüyorum eski İKV yok eğer olsaydı eklenti şimdi değil de Game X zamanında gelirdi buluşma etkinlik olabilirdi. Yalnız şu buluşma epe tarzında şeyler oyuna eklenmeli Sobe Hatırası adı altında kıymetli hediyeler özel yarışmalar ve etkinlikler sonucu verilebilir. Ekstra Daha beta bitmeden bir etkinlik düzenlenip etkinliğin kazanına bu tür hediyeler verilebilir veya kişinin adını ölümsüzleştirmek amacıyla bir mekana İteme materyale NPC vs. Şeye verilebilir.
En son kandemir tarafından 26 Şub 2018 00:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Arkadaslar epe bulisma falan verilsin iyi hoş da adam bolgeye yada klana yansitmasa ben 15 level kilic sanıyorum bi ihtişamı yok yanlismi dusunuyorum
Epe buluşma degılde Daha guzel gorunumlu O gun fuara gelen ınsalara verılebılecek şeyler olabılır enazından ..
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
İhtişamlı mı
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
Ya ne bileyim lodos bayrak gibi standart silahlardan farkli ve siradisi oldugunu hatta en önemlisi de nadiren verilen bir ödül oldugunu hissettirmeli bence transformator asayi ilk goren adam ile epeyi ilk goren adam transformatör asayi ödül sanar tip olarak