y2 nin bitcoinden daha hızlı yükselmesinin sebebi
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Re: y2 nin bitcoinden daha hızlı yükselmesinin sebebi
Tek başınıza kasacaksanız y2 iş yapmaz ama tank ile dolaşırsanız çok etkili olur
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Fare adamdan kastın 50 lvllik milisler olmalı. Ayrıca oyun milislerden ibaret değil.Bunun bombacısı var , Fanatik ustası var, tırpancısı var...Tırtıl örneğini verdim 3 tanesini al arkana kes helal olsun diyeceğim.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Faydalı bilgiler hocam, sağ olasın.egoSTAR yazdı: ↑25 Şub 2018 22:33 Arkadaşlar üzülerek söylüyorumki ikv oyuncularının %85 i oyundan gram anlamıyor.
m1 met 2 3 lü gruplar halen boss kesimlerinin vazgeçilmezi olacak.
Yaratığa buz işliyor buz 1.3 buz 2.3 alalım diyen kafalar varsa oyunu hemen kaldırmalı. Extra tılsım olmadan beta sunucularında cok rahat kasıldığını gördünüz. Extrem paralar verreek bu tılsımları almak zararınıza olacaktır.
Oyun genelinde iyi işler yapmak istiyorum diyen büyücünün elinde olması gereken tılsımlar.
M1/MET 2 3/ BB3 /Y2 emın olun bunun dışındakiler sadece fantezi olarak kalıyo.
Gelelim savaşcılara savaşcı için alınacak temel 2 adet tılsım vardır.
Ofans 2 3 / defans 2 3 diğer tılsımlar gene extra olarak laylaylom tılsımlardır.
param çok diyosanız klan savaşlarında desteklemek için dikkat 3 depar 3 durdurma 13 zihin 3 tılsımları tercih edilebilir ( Kesinlikle fantezidir dikkat 3 harici)
Gelelim şifacılara iyi bir grupta şifacı için şifa bilgi 3 ve şifa 1 saniye azaltan tılsım en büyük iş gören tılsımlardır 1 grupla büyük büyücü kesimlerini bolca izlicez.
aynı zamanda hiçbir tılsım bölge geldi diye çöp olcak diye birşey yok her tılsımın kullanılma yeri var sen sadece ihtiyacını ver paranı göz önünde bulundur![]()
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Edit:çift.
En son ottomanempire tarafından 25 Şub 2018 23:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Ben tüm bölgeyi y2 ile kesebilirim dedim mi? 6-7 tanesini arkama alır keserim dedim ve kesiyorum.BLaDeII yazdı: ↑25 Şub 2018 23:24Fare adamdan kastın 50 lvllik milisler olmalı. Ayrıca oyun milislerden ibaret değil.Bunun bombacısı var , Fanatik ustası var, tırpancısı var...Tırtıl örneğini verdim 3 tanesini al arkana kes helal olsun diyeceğim.
Everything is about math just math
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
500m 600m bu gibi fiyatlar imkansiz cunku kimse bu fiyata tilsim almayi tercieh etmicektir oynasa oynasa 50m kadar bi fiyat oynar yukseltme politikalari ise yaramaz di ye dusunuyorum cunku tilsimsiz adamsa bisekilde is goruyor
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
egoSTAR yazdı: ↑25 Şub 2018 22:33 Arkadaşlar üzülerek söylüyorumki ikv oyuncularının %85 i oyundan gram anlamıyor.
m1 met 2 3 lü gruplar halen boss kesimlerinin vazgeçilmezi olacak.
Yaratığa buz işliyor buz 1.3 buz 2.3 alalım diyen kafalar varsa oyunu hemen kaldırmalı. Extra tılsım olmadan beta sunucularında cok rahat kasıldığını gördünüz. Extrem paralar verreek bu tılsımları almak zararınıza olacaktır.
Oyun genelinde iyi işler yapmak istiyorum diyen büyücünün elinde olması gereken tılsımlar.
M1/MET 2 3/ BB3 /Y2 emın olun bunun dışındakiler sadece fantezi olarak kalıyo.
Gelelim savaşcılara savaşcı için alınacak temel 2 adet tılsım vardır.
Ofans 2 3 / defans 2 3 diğer tılsımlar gene extra olarak laylaylom tılsımlardır.
param çok diyosanız klan savaşlarında desteklemek için dikkat 3 depar 3 durdurma 13 zihin 3 tılsımları tercih edilebilir ( Kesinlikle fantezidir dikkat 3 harici)
Gelelim şifacılara iyi bir grupta şifacı için şifa bilgi 3 ve şifa 1 saniye azaltan tılsım en büyük iş gören tılsımlardır 1 grupla büyük büyücü kesimlerini bolca izlicez.
aynı zamanda hiçbir tılsım bölge geldi diye çöp olcak diye birşey yok her tılsımın kullanılma yeri var sen sadece ihtiyacını ver paranı göz önünde bulundur![]()
Fikrini destekliyorum dostum .
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
Şuan tılsım almak ile uğraşmayın . Alıcısı olmayınca mecburen piyasa düzelecektir . Bizim sunucuda y2 üretimi 280m . Satışı 320m'den başlıyıp 400m ile devam ediyor . Almayın, bekleyin . Hem bu fırsattan istifade edip aldığınız her fizik tılsımı ( fizik 3'ten şüpheliyim ) sizin için kardır .
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
2331 hasarlı bir elektrik büyücüsü slota direnç kırmasız maksimum 3.5k hasar veriyor. Buz ise 7k vuruyor. Buz bilgisi 3 ile bu hasar 8.4k'ya yükseliyor Buz bilgi 1 ile 7.7k oluyor. 700 hasar için 650m civarı bir para vermek gereksiz. O kadar para vereceğime 55 leveldeki hasar düşüşünü göze alarak eşya üretmeye ayırmayı tercih ederim. Elektrik hasarına gelelim buz büyüsüde elektrikde 3 saniyede yenileniyor. Y2 ile sadece tırpancı ve milis çevirebilirsin bu yüzden tank gerekiyor. Buz ile ani hasar çıkararak slot kesmek bana daha mantıklı geliyor. Heleki tırpancıların can basması y2yi çok işlevsiz hale getiriyor. Şu anda buz + fizik çok daha işlevsel gibi duruyor. Tılsım olarakta m1+buz bilgisi x + kutup rüzgarı fazlasıyla yeterli gibi duruyor.

-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
bılgı tılsımlarının iş gorucegını sanmıyorum 8 yerıne 9k vurmanın pek bı anlamı yok
karaköy geldıgınde betada gördugumuz gıbı slotlar hep full olacak y2 herzaman iş gorur
bende önemlı olan dk 3 tılsımları cunkı elektrık slotlara işlemıyor bı dk 3 tılsımı y2 slotları paramparça eder
buz tılsımlarının işlevi m1 m23 y2 kadar işlevi yok alsanda sana ekstra bişey katmıyor
m1 m23 boss kesımlerınde iş gorur ama hala ne kadar zırh kırdıgını bılmıyoruz
denedıgımız bosslarda tılsımlar olmadan fızık cok fazla hasar cıkaramıyordu
karaköy geldıgınde betada gördugumuz gıbı slotlar hep full olacak y2 herzaman iş gorur
bende önemlı olan dk 3 tılsımları cunkı elektrık slotlara işlemıyor bı dk 3 tılsımı y2 slotları paramparça eder
buz tılsımlarının işlevi m1 m23 y2 kadar işlevi yok alsanda sana ekstra bişey katmıyor
m1 m23 boss kesımlerınde iş gorur ama hala ne kadar zırh kırdıgını bılmıyoruz
denedıgımız bosslarda tılsımlar olmadan fızık cok fazla hasar cıkaramıyordu