Pazar gunu saat 10:00 12:00 arası carım calınıp sılınmıstır SILENI BULDUM YUZUNE TUKURECEGIM SADECE KARDES BILDIK GUVENDIK CARIMIZI CALDILAROrmazd yazdı:kerem ne oldu neden gidiyorsun ? bunu yeni mi yazdın ?
Efsaneden Veda ! Kutuplarda Artık Yok
Re: Efsaneden Veda ! Kutuplarda Artık Yok
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
kimmiş o g0tu Büyükkeremm yazdı:Pazar gunu saat 10:00 12:00 arası carım calınıp sılınmıstır SILENI BULDUM YUZUNE TUKURECEGIM SADECE KARDES BILDIK GUVENDIK CARIMIZI CALDILAROrmazd yazdı:kerem ne oldu neden gidiyorsun ? bunu yeni mi yazdın ?
Korkusuzxlyder
Yolun Açık olsun Kerem Ama O Çalanı Bulmussun Bence Yüzüne Tükürmektense Tüm kemiklerini kır :twisted: + İkv Carlarını al arkadaşına ver en sevdiğin Bunun onun yanına bırakma ben olsam Deşerdim lan onu hem çalanı bulmussun daha duruyon Çk Yüzüne 2 tane :twisted:

Pek yakınLıqımız yok.Ama Sonucta sende Aramızdan bir arkadaşsın.Yolun acık oLsun.
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
bak forumda iyi konuşuon ama iyi deilsin herşeyi ucuza alıon benden bak satmıcam aaaa :twisted:kfat4 yazdı:Bunun yapılmasına üzüldüm açıkcası. Sağlam bi büyücüydün çok emek harcamıştın gerçekten yazık olmuş emeğine. Reelde başarılar.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Perfectmagician yazdı:bak forumda iyi konuşuon ama iyi deilsin herşeyi ucuza alıon benden bak satmıcam aaaa :twisted:kfat4 yazdı:Bunun yapılmasına üzüldüm açıkcası. Sağlam bi büyücüydün çok emek harcamıştın gerçekten yazık olmuş emeğine. Reelde başarılar.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN