50 seviyeden sonra düşmeye başlamaz yalnız. 55 seviyeden itibaren düşecek itemlerin etkileri.
59 LEVEL İTİBARİ İLE HASARIN KAÇ OLACAK
Re: 59 LEVEL İTİBARİ İLE HASARIN KAÇ OLACAK
Everything is about math just math
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Yanılıyorsun çemberlitaş eşyalarının efsunları 45 lvl. Benim karakterim şuan 55 lvl ve hasarlarım %20 oranında düştü.kargasa14 yazdı: ↑20 Oca 2018 16:44 şöyle bir bilgi buldum ama bilgi 2009 dan kalma hala ne kadarı geçerli bilmiyorum.
Eşyalardaki efsunlar, kullanan kişi efsunun seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
Eşyalardaki hasar, kullanan kişi eşyanın efsunsuz seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
eşya efsunu var diyor burada yani ben yanılmış olabilirim. biraz kafam karıştı hızlı desteğe bir soralım belki cevap veren olur.
bunu hızlı destekden bir moda sormuştum zamanında efsun seviyesi 49 demişti demek ki yanılmış beklemiyordum benturkoxHAMSTER yazdı: ↑25 Şub 2018 21:44Yanılıyorsun çemberlitaş eşyalarının efsunları 45 lvl. Benim karakterim şuan 55 lvl ve hasarlarım %20 oranında düştü.kargasa14 yazdı: ↑20 Oca 2018 16:44 şöyle bir bilgi buldum ama bilgi 2009 dan kalma hala ne kadarı geçerli bilmiyorum.
Eşyalardaki efsunlar, kullanan kişi efsunun seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
Eşyalardaki hasar, kullanan kişi eşyanın efsunsuz seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
eşya efsunu var diyor burada yani ben yanılmış olabilirim. biraz kafam karıştı hızlı desteğe bir soralım belki cevap veren olur.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Yazdıklarımı okusan zaten öyle dediğimi anlarsın kardeşim.
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
55 ten itibaren düşmeye başlar.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt