Napalım eğlenmek bize nasip değilmişRamazanBey yazdı: ↑25 Şub 2018 12:58Sonunda pes ettirdiler senideOZHANBEY yazdı: ↑25 Şub 2018 10:582 görevi düşmeden yapacam diye çok uğraştım ama yaptım. Sonra bombacı görevi aldım 2 kere 9 oldu son 1 tane kaldı düştüm yılmadım 3. Denemede tekrar düştüm o günden beri görev yapmıyorum hatta oynamıyorum bile. Hol e gideyim belki düzelmiştir dedim hole iner inmez krtik hata ile düştüm tekrar sonra pes ettim![]()
![]()
![]()
![]()
BETA NE ZAMAN MI BİTİYOR
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Re: BETA NE ZAMAN MI BİTİYOR
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
OZHANBEY yazdı: ↑25 Şub 2018 15:52Napalım eğlenmek bize nasip değilmişRamazanBey yazdı: ↑25 Şub 2018 12:58Sonunda pes ettirdiler senideOZHANBEY yazdı: ↑25 Şub 2018 10:582 görevi düşmeden yapacam diye çok uğraştım ama yaptım. Sonra bombacı görevi aldım 2 kere 9 oldu son 1 tane kaldı düştüm yılmadım 3. Denemede tekrar düştüm o günden beri görev yapmıyorum hatta oynamıyorum bile. Hol e gideyim belki düzelmiştir dedim hole iner inmez krtik hata ile düştüm tekrar sonra pes ettim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baktım Olacak Gibi Değil Bende Karaköyden Çıkış yapıp kendime karakter kasıyorum
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Hataların boyutuna ve ne kadar detaylı test edildiğine bağlı.
Yönetici bu denge iyi fazla kurcalamaya gerek yok derse 1 haftaya biter.Denge olsun ve buglar temizlensin derse 3-4 hafta sonra biter.
Yönetici bu denge iyi fazla kurcalamaya gerek yok derse 1 haftaya biter.Denge olsun ve buglar temizlensin derse 3-4 hafta sonra biter.
SANCAK
Pikaçu - Savaşçı
Pikaçu - Savaşçı