BETA SUNUCUSU !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Trace
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

BETA SUNUCUSU !

Mesaj gönderen Trace »

Merhaba değerli İKV oyuncuları.
Beta sunucusunun normalden daha çok güzel olduğu aşikar. Benim görüşüm Karaköy eklenti paketinin normal sunuculara geldikten sonra açık beta sunucularının devam etmesidir. Aynı zamanda yönetim açık beta sunucularından hataları daha rahat kontrol ederek önce beta sunucularında hataları kontrol eder, daha sonra normal sunucuda hataları giderir. Bu benim şahsi görüşümdür.
Not: Oyunda 2 yıldır en mutlu olduğum zaman galiba B-)
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: BETA SUNUCUSU !

Mesaj gönderen Serinplay »

Neden normalden daha güzel ve daha normalini oynamadık ki normalden daha güzel olduğunu söyleyebilelim ?

Resim
Kullanıcı avatarı
Kartalavcisi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: HAREM

Mesaj gönderen Kartalavcisi »

Sanıyorum ki full karakteriniz ve tılsımınız yok o yüzden size böyle güzel geliyor ama ben karaköy betada tılsımsız 1 gün oynayamadım canım sıkıldı.Benim karakterim full+full ve tılsımlı oldugu için o test sunucusunda oynamak hoşuma gitmedi.
Kullanıcı avatarı
Trace
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Trace »

Kartalavcisi yazdı: 25 Şub 2018 15:39 Sanıyorum ki full karakteriniz ve tılsımınız yok o yüzden size böyle güzel geliyor ama ben karaköy betada tılsımsız 1 gün oynayamadım canım sıkıldı.Benim karakterim full+full ve tılsımlı oldugu için o test sunucusunda oynamak hoşuma gitmedi.
Full dizili karketlerim var. Ve ayrıca belirttiğim gibi şahsi görüşüm.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

Trace yazdı: 25 Şub 2018 15:32 Merhaba değerli İKV oyuncuları.
Beta sunucusunun normalden daha çok güzel olduğu aşikar. Benim görüşüm Karaköy eklenti paketinin normal sunuculara geldikten sonra açık beta sunucularının devam etmesidir. Aynı zamanda yönetim açık beta sunucularından hataları daha rahat kontrol ederek önce beta sunucularında hataları kontrol eder, daha sonra normal sunucuda hataları giderir. Bu benim şahsi görüşümdür.
Katılıyorum mesele ful olup olmamak değil sıgınak migrat çt hol hepsi düşürüldü artık işe yaramıcak demiyorum elbet yarar ama gücleri özelliği düşürüldü ve 55 lewelden sonra hasarlar düşüyor siz varıpta çt silahını parlatmassınız artık o yüzden katılıyorum herkes memnun bu olaydan bencede olsa süper olur bir karakter taşısak bile güzel olur ben sürekli oynarım yönetim bi kıyak yaparsa oyunculara güzel olabilir
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

TOLGARDA ile arkadaş mısınız, istekleriniz tamamen aynı.
kedi
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Kartalavcisi yazdı: 25 Şub 2018 15:39 Sanıyorum ki full karakteriniz ve tılsımınız yok o yüzden size böyle güzel geliyor ama ben karaköy betada tılsımsız 1 gün oynayamadım canım sıkıldı.Benim karakterim full+full ve tılsımlı oldugu için o test sunucusunda oynamak hoşuma gitmedi.
Betaya girip tılsımsız çarda oynayınca tabiri caizse sanki attan inip eşeğe binmiş gibi oluyor demi 😀
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Betanın abv, normal adamdır. Bir an evvel Karaköy'e Teşkilat sunucusunda girmek istiyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

scorper yazdı: 25 Şub 2018 15:50
Trace yazdı: 25 Şub 2018 15:32 Merhaba değerli İKV oyuncuları.
Katılıyorum mesele ful olup olmamak değil sıgınak migrat çt hol hepsi düşürüldü artık işe yaramıcak demiyorum elbet yarar ama gücleri özelliği düşürüldü ve 55 lewelden sonra hasarlar düşüyor siz varıpta çt silahını parlatmassınız artık o yüzden katılıyorum herkes memnun bu olaydan bencede olsa süper olur bir karakter taşısak bile güzel olur ben sürekli oynarım yönetim bi kıyak yaparsa oyunculara güzel olabilir
Yapma

Resim
Kullanıcı avatarı
Trace
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Trace »

Tanımıyorum.
BayTerapi yazdı: 25 Şub 2018 15:52 TOLGARDA ile arkadaş mısınız, istekleriniz tamamen aynı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön