Yeni Bölge Ve Madenler
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Re: Yeni Bölge Ve Madenler
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Reçeteki içeriklerin değişeceşini düşünüyor. Ve eklemiş belkide değişmez çünkü yöneticiler bossları kesemeyeceğimizi düşünüp o reçeteleri gizlememişler diyor en son olarakta isterlerse reçete içeriklerini değiştirirler. Kısaca hiç belli olmaz reçetelerin hangi madenleri isteyeceği diyor
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
İlk reçeteleri gördükten sonra reçetelerin değişeceğini düşündüm çünkü çok kolaydılar.
Boss kesimlerinden sonra gelen reçeteler ise gerçekten zor reçeteler. Yönetim kadrosu test sunucusunda Boss kesimi yapılacağını düşünmeyip Nadide eşya reçetelerini olduğu gibi koymuş olabilirler. Yani Nadide eşya reçeteleri asıl sunucularımızda da bu şekilde olabilirler ama olmayadabilirler
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
-
Detox
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Symbol of Justice
Ben zaten eski madenlerin değerinin düşmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa insanlar snowball etkisi ile devam edecek.
Evet eski emekleri boşa gitmemeli ama yeni başlayan birinin oyunu yakalayabilmesi için bunun şart olduğunu düşünüyorum yoksa artık cidden yeni başlayan olmayacak oyuna
Evet eski emekleri boşa gitmemeli ama yeni başlayan birinin oyunu yakalayabilmesi için bunun şart olduğunu düşünüyorum yoksa artık cidden yeni başlayan olmayacak oyuna
Çoğunuzun konuya cevapları anlaşılmaz halde ... Şunu sormadan edemeyeceğim ;
"Suriyeli misin kardeş ?"
"Suriyeli misin kardeş ?"
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Piyasanın değişeceği tarafında değilim,çünkü madenlerin geneli KARAKÖY madenleri.

- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

bence yanlıs dusunuyrsnDetox yazdı: ↑25 Şub 2018 02:21 Ben zaten eski madenlerin değerinin düşmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa insanlar snowball etkisi ile devam edecek.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi