Kenarıya geçip çayı,çerezi alıp izliyorum
Yeni er meydani hayirli olsun:-)))
- psySick
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: psySick
Re: Yeni er meydani hayirli olsun:-)))
Kardeşim bırak bunlar ergen ya da ergen ruhlu erişkinler
Yahu liseliler siz neden anlaması kıt bir kitleden oluşuyorsunuz? Günlerdir bitmediniz cidden. Oyunda ks atana ses çıkardım mı? Yıllardır holde beni kesiyorlar, def23 alıp saate pusuyorlar, raylarda durdurma ve dikkat atıyorlar diye tepki göstermiş miyim? Oyun savaşa açık ve kuralına göre devam etmişim. Kimi zaman kesilip kimi zaman kesmişim. Ama bahsettiğim durum senin kıt aklınla anlayamadığın bir durum demek ki. Ben oyunu asla gerçek hayatımla karıştırmam. Zaten işi, gücü olan insanım akşam giriyor 1 2 saat takılıyor ve çıkıyorum.
Anlaman için tekrar söylüyorum ve deyim yerindeyse Bilal'e anlatır gibi anlatıyorum. Hakir kolay kesilen bir patron değil. Saatlerini verip uğraşan insanların emeğini 5 saniyede hiç etmen seni hırsızdan da düşük bir mahluk yapar. Çünkü sen insanların zamanını, emeğini çalmış olursun.
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Eğer ki hakir dediğiniz boss en sonda ise oraya gitmek bile belli başına 2 3 grup gibi büyük bir grup topluluğu isteyecektir. Kaldı ki bunlar dışında oraya gelen birileri olur mu onu bilmiyorum ama gece veya kimsenin olmadığı bir zamanda ks atılmaması için gizlilikle gidilebilecek bir yer olacağı kanısındayım. Cunku orda ks atan adam tüm.soyuna küfürü kabul etmiş olacaktır. 
''utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...''
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- psySick
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: psySick
Güzel kardeşim o zaman saatte pusan adama da ses çıkar , insan emek verip , yarım saatini verip saate gidiyor ve orada kesiliyor . Burada da emeği çalınıyor insanların. Mesela benim karizmam 100 , Karizma alacağım , adam beni kesiyor ve ben 2 saat beklemek zorunda kalıyorum. Burada da bir emek hırsızlığı var ( senin görüşüne göre ) . Bu şekilde olmaz. Eğer benim KS atmama oyun müsade etmişse ben atarım. Buna kimse karışamaz , kendince laf soktuğunu düşünüyorsun ama burada anlamayan sensin bence. Biraz düşün sadecemakmeden yazdı: ↑25 Şub 2018 00:45Yahu liseliler siz neden anlaması kıt bir kitleden oluşuyorsunuz? Günlerdir bitmediniz cidden. Oyunda ks atana ses çıkardım mı? Yıllardır holde beni kesiyorlar, def23 alıp saate pusuyorlar, raylarda durdurma ve dikkat atıyorlar diye tepki göstermiş miyim? Oyun savaşa açık ve kuralına göre devam etmişim. Kimi zaman kesilip kimi zaman kesmişim. Ama bahsettiğim durum senin kıt aklınla anlayamadığın bir durum demek ki. Ben oyunu asla gerçek hayatımla karıştırmam. Zaten işi, gücü olan insanım akşam giriyor 1 2 saat takılıyor ve çıkıyorum.
Anlaman için tekrar söylüyorum ve deyim yerindeyse Bilal'e anlatır gibi anlatıyorum. Hakir kolay kesilen bir patron değil. Saatlerini verip uğraşan insanların emeğini 5 saniyede hiç etmen seni hırsızdan da düşük bir mahluk yapar. Çünkü sen insanların zamanını, emeğini çalmış olursun.
Böyle bir bölge yapmışlarsa burada yenmen gereken sadece Hakir değil , dış etkenlerde. Mesela sen Kadim'e " deprem yapıyor , insanların emeklerini çalıyor. 10 Cana kadar indirmiştik ne güzel! " diyor musun? Hayır . Bana da diyemezsin. Ben de oyunun bana verdiği fırsatları sonuna kadar kullanırım . İster KS atarım , ister klan savaşlarında ALT + F4 çekerim , istersem Hakir'i kaçırırım . İstersem de Hakir'i kesen karşı klana saldırırım. Bu tamamen benim zevkime kalmış bir durum. Bilmiyorum anlatabildim mi?
Açık dünya Boss'larından ganimet düşme olayı çoğu MMORPG'de bulunuyor hatta zamanında bununla ilgili bir öneri yapmıştım şuan bu sistemin geldiğini görüyorum fakat gözlemlediğim kadarıyla bu olay bir çok soruna yol açacak.
Patronları kaçırma olayını bir kenara bırakıyorum daha büyük bir sorun var o da yaklaşık 1-2 hafta sonra oyunun çoğunluğunun 59.seviye olup grup şeklinde bu Patronların başında beklediğinde çıkacak olan kavgalardır.Sonuçta oyunun en iyi eşyaları nadide eşyalar olacak ve oyuncularda bu Patron Yaratıkları kesmeye çalışacak.
Reçete ile üretim yapılması bazı oyuncular için tercih olur fakat eşyaların Patronlardan düşme ihtimali de olduğundan öncelik bu eşyaları düşürmektir.
Özellikle kalabalık sunucularda Patron sayılarının yeterli olacağını düşünmüyorum bu yüzden çözüm olarak çoğu oyuncu bunu istemese de sadece Patronların grup şeklinde girilen bir bölgede(Diğer oyuncularda aynı bölgenin kopyasına girecek grup bölgesi tarzı) kesiminin yapılmasının doğru olacağını düşünüyorum.
Patronları kaçırma olayını bir kenara bırakıyorum daha büyük bir sorun var o da yaklaşık 1-2 hafta sonra oyunun çoğunluğunun 59.seviye olup grup şeklinde bu Patronların başında beklediğinde çıkacak olan kavgalardır.Sonuçta oyunun en iyi eşyaları nadide eşyalar olacak ve oyuncularda bu Patron Yaratıkları kesmeye çalışacak.
Reçete ile üretim yapılması bazı oyuncular için tercih olur fakat eşyaların Patronlardan düşme ihtimali de olduğundan öncelik bu eşyaları düşürmektir.
Özellikle kalabalık sunucularda Patron sayılarının yeterli olacağını düşünmüyorum bu yüzden çözüm olarak çoğu oyuncu bunu istemese de sadece Patronların grup şeklinde girilen bir bölgede(Diğer oyuncularda aynı bölgenin kopyasına girecek grup bölgesi tarzı) kesiminin yapılmasının doğru olacağını düşünüyorum.
En sevdiğim oyuncu tipi aynısını dota da yapıyorum 1v1 diyip 5 kişi dalıyoruz dahshdhsh öm atacağım sana sonra kardeşim sana zahmetpsySick yazdı: ↑24 Şub 2018 23:50 Oyun zevk almak için oynanır . Herkesin zevkine kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz ben şu şekilde oynarım şu bayan şu şekilde oynar şu şu şekil oynar. Ha kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok özgürlüğü bidir.
Şakası bi yana sizde şu milleti trollemenin zevkine bi varsanız daha bırakamazsınız .. Mesela Arz Savaşçı Karaköy'de bi fareadam kesiyor . Ben lodos olarak ona yardım ediyorum. 20 canı kalıyor. Teşekkür ediyor. Rica ederim diyip adamı kesiyorum. Mükemmel bir olay. Bana 59 level Full+ Full hesap verseler bu zevkli alamam![]()
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
PsySick gibi hastalıklı insanlar olduğu sürece bu oyun kitlesi hep zayıf kalacak. Çuvalda ki bir kaç çürük patates, maalesef diğer kitleyi de zorluyor ve onları da kendilerine benzetiyor. Bu çocuklar, 'zevk benim değil mi?' mantığı ile hareket ederek insanların saatlerini çalar, sonra da
ddd yazar çıkar. Hastalıklı, çürük insanlar!

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Keşke sadece üstlerini hazır olarak dizmek icin bekleseler. Üstleri dizildikten sonra bir de diğer Kişiler üstlerini dizemesin diye orada bekleyecek grupları görür gibiyimberkan587 yazdı: ↑25 Şub 2018 01:00 Açık dünya Boss'larından ganimet düşme olayı çoğu MMORPG'de bulunuyor hatta zamanında bununla ilgili bir öneri yapmıştım şuan bu sistemin geldiğini görüyorum fakat gözlemlediğim kadarıyla bu olay bir çok soruna yol açacak.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?