Yeni er meydani hayirli olsun:-)))

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni er meydani hayirli olsun:-)))

Mesaj gönderen asgsdga »

psySick yazdı: 24 Şub 2018 23:21 2 yıl önce oyunu bırakmış birisi olarak sadece Boss'ları kaçırmak için oyuna tekrar başlayacağım. Oyun sonuçta zevk almak oynanır ve ben de bu işten zevk alıyorum. Mesela Açık Beta'da Lodos olup , görev yapan arzlara saldırıyorum , hele bi de canları az kalmışsa çok zevkli oluyor öldürmek :))
psySick yazdı: 24 Şub 2018 23:26 Mesela saatte ( hem arz hem lodos ) def 23 ' lü çar park edip ara sıra oyuna girip kasan klan mesubu büyücüleri keserdim. O günleri çok özledim :D
Resim

capsi nasıl dolduracağınızı biliyosunuz arkadaşlar..
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ezel »

Kadim nasıl kesildiyse hakirde elbet o şekilde kesilecek
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
psySick
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: psySick

Mesaj gönderen psySick »

Oyun zevk almak için oynanır . Herkesin zevkine kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz ben şu şekilde oynarım şu bayan şu şekilde oynar şu şu şekil oynar. Ha kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok özgürlüğü bidir.

Şakası bi yana sizde şu milleti trollemenin zevkine bi varsanız daha bırakamazsınız .. Mesela Arz Savaşçı Karaköy'de bi fareadam kesiyor . Ben lodos olarak ona yardım ediyorum. 20 canı kalıyor. Teşekkür ediyor. Rica ederim diyip adamı kesiyorum. Mükemmel bir olay. Bana 59 level Full+ Full hesap verseler bu zevkli alamam :D
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

ezel yazdı: 24 Şub 2018 23:40 Kadim nasıl kesildiyse hakirde elbet o şekilde kesilecek
Hakir nere kadim nere :grinning: Kadim çok geniş bir alanda tek başına ve savaşa kapalı bir bölgede :relieved: Hakir ise :scream: :fearful: :disappointed_relieved:
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

psySick yazdı: 24 Şub 2018 23:21 2 yıl önce oyunu bırakmış birisi olarak sadece Boss'ları kaçırmak için oyuna tekrar başlayacağım. Oyun sonuçta zevk almak oynanır ve ben de bu işten zevk alıyorum. Mesela Açık Beta'da Lodos olup , görev yapan arzlara saldırıyorum , hele bi de canları az kalmışsa çok zevkli oluyor öldürmek :))
./alkış
Resim
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Yolun başındayken yeni sistem düşünsünler klan savaşı bir yana adam nara atıp kaçıracak.Bir kere gaffar kesip hol görevlerini yapması yeterli yani saçmalıga bakar mısın buna bir çare bulunuz.
Kullanıcı avatarı
Yatcinizz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kuva İ Milliye

Mesaj gönderen Yatcinizz »

psySick yazdı: 24 Şub 2018 23:50 Oyun zevk almak için oynanır . Herkesin zevkine kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz ben şu şekilde oynarım şu bayan şu şekilde oynar şu şu şekil oynar. Ha kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok özgürlüğü bidir.

Şakası bi yana sizde şu milleti trollemenin zevkine bi varsanız daha bırakamazsınız .. Mesela Arz Savaşçı Karaköy'de bi fareadam kesiyor . Ben lodos olarak ona yardım ediyorum. 20 canı kalıyor. Teşekkür ediyor. Rica ederim diyip adamı kesiyorum. Mükemmel bir olay. Bana 59 level Full+ Full hesap verseler bu zevkli alamam :D
Aynı sunucudayız. Elbet karşılaşırız ışığı yanmayan bir Karaköy sokağında ;)
Paşaxömerfaruk
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

asgsdga yazdı: 24 Şub 2018 23:38 Resim

capsi nasıl dolduracağınızı biliyosunuz arkadaşlar..
incemesaj

Evet beta sunucusunda değil Hakir keser iken normal banka önünde klanlı iken dururken bile bana saldıran arkadaşlar oldu. Onu da geçelim testleri yapıp hataları yönetici arkadaşlara bildirmemiz gerekiyor iken görevde bize dalan arkadaşları da ayrı ayrı tebrik ediyorum :relaxed:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Witchex
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Witchex »

psySick yazdı: 24 Şub 2018 23:50 Oyun zevk almak için oynanır . Herkesin zevkine kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz ben şu şekilde oynarım şu bayan şu şekilde oynar şu şu şekil oynar. Ha kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok özgürlüğü bidir.

Kulakların iyi çınlıyordur umarım. :') senin gibileri çok gördük zamanında :') Artık oynamıyorlar :')
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

psySick yazdı: 24 Şub 2018 23:26 Mesela saatte ( hem arz hem lodos ) def 23 ' lü çar park edip ara sıra oyuna girip kasan klan mesubu büyücüleri keserdim. O günleri çok özledim :D
Aferin.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön