Topluluğumuza GORGAR ve Elwing de eşlik etti. Daha henüz toplanma aşamasındayken yine bir kişinin hareketi ile herkes HAKİR'e harekete geçmeye başladı. Biz henüz discordda koordine aşamasındaydık ve haberimiz yoktu. Mecburi olarak gitmek zorunda kaldık. Discordda 20 kişi civarı belirli bir koordine yaparken yine özellikle küçük ve sabırsız arkadaşlarımız sürekli kaçırdı

Discordda bulunan arkadaşların grubuna "ben vurmadım kaçırın", "ilk biz vuralım itemi biz alalım" gibisinden yazılan yazılar oldu. Orada zaten bu topluluk ile bir şey olmayacağını anladık. Gorgar ve Elwing'e eşlik ettikleri için teşekkür ediyorum.
Aynı sunucularda bulunmadığımızdan dolayı pek tanışıklığımız olmasa da discordda bulunan ve oyunda eşlik eden herkese teşekkür ederim. Kesim futbol oyunu gibi olmalı. Herkes birbirine aşina olmalı ve ne yapacağını bilmeli. Bu yüzden kesimler sunucularımızda daha iyi olacaktır.
Gorgar'ın "Dis var Cord yok" şakası buz gibi hava estirdi
Tekrar herkese teşekkürler. Bu arada Gorgar iksir reklamı bence başarısız daha farklı bir reklam gerekiyor
Henüz kalabalık yeni toplanıyorken ve Gorgar reklam yapıyorken bir kareyi buraya bırakayım