birkaç hafta önce... bab-ı alide 1lwllık çar.ismini klavyenin gelişine yazmış (örn.bsdhgogbo).
adam (ki buna adam denmez) gördüğü herkese küfür yağdırıyor flood yapıyor hayatta çok az kullanacağınız kadar ağır küfürler bunlar tabi oyuncularda bunu dışlayıp yasaklayıp şikayet ettiler.Bende şikayet ettim.Şimdi bu adam yaklaşık yarım saat boyunca belkide daha fazla ben oraya sonradan gelmiştim çok ağır küfürler yağdırdı bana gelen şikayet donucu bildirimi adlı maill de (BURAYA DİKKAT) oyuncunun 3 günlük susturulma cezası almış ŞİMDİ BU adamın yaptıkları
1.hesaabı kapatılmadı?
2.yani bu adam 3 günde akılanıcakmı
demek istediğim bu cealar hafif tmm normalde güzel ama bu vakaya karşın bana sorarsanız çok hafif bir ceza ve bu oyunda bu tür olaylar yada benzer olaylar hemen hemen herrr gün meydana gelmektedir.
LÜTFEN CEZALARIN BİR BOYUTU OLSUN HAKARET EDENLE 7 CEDDİMİZE KÜFREDEN AYNI CEZAYI ALMASIN İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR SİZ DEĞERLİ İKV OYUNCULARININ BU KONUDAKİ GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM
Bu da mı 3 günlük susturulma nası yhani :S
Bu da mı 3 günlük susturulma nası yhani :S
avakado=eminönü
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Bu da mı 3 günlük susturulma nası yhani :S
Susturma cezası yerine BANNED lazım.
evet hatta 3 günlük bile olmamalıVandervaart yazdı:Susturma cezası yerine BANNED lazım.
avakado=eminönü
Merhaba,
Bu gibi ihlallerde ilk uygulanan ceza 2-3 gün gibi ufak boyutlarda olabilir fakat bu 2-3 gün süre içerisinde uzatılması gereken cezalar ayırt edilip, süreleri uzatılmakta ya da ceza biçimleri değiştirilmektedir.
Uzatılan cezalarda şikayet eden kullanıcılara bilgilendirme yapılmamaktadır.
İlginiz için teşekkürler.
[GM]Erdoğan
Bu gibi ihlallerde ilk uygulanan ceza 2-3 gün gibi ufak boyutlarda olabilir fakat bu 2-3 gün süre içerisinde uzatılması gereken cezalar ayırt edilip, süreleri uzatılmakta ya da ceza biçimleri değiştirilmektedir.
Uzatılan cezalarda şikayet eden kullanıcılara bilgilendirme yapılmamaktadır.
İlginiz için teşekkürler.
[GM]Erdoğan