59 seviye nadide silahlar Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

59 seviye nadide silahlar Hk.

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Şimdi benim kafam kurcalandi. Bu nadide silah reçetelerinde yükseltme yaptığımız zaman hasar tüm efsunlar için iki katına çıkacak ve silahlar direk şaheser mi olacak . Yoksa bizim.bilmedigimiz bosslardan çıkan şaheser silah düşecek mi . Bu silahları yukselttigimizde hasar 895 ise 1900 olacak ve saldırı savunma kritik vuruş tane 2 katına çıkmış olacak ve max hasar oranı diğer ustlerle birlikte 8 9 bini geçecek değil mi. Aydın cevaplar bekliyorum teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: 59 seviye nadide silahlar Hk.

Mesaj gönderen KraToSs »

Mor silahların diğer efsunlarında artış da oluyor muydu yahu?

mevcut şaheserlerin efsununa + basınca diğerleride hafif bir artıyordu ve bu sadece şaheserlerde olan birşey diye biliyordum bende

bu arada büyücü zırhı zırhda veriyor bence artık pvpde pek max kullanılmaz zaten şifacının ki yüksek olacak büyücü eşyalarıda artcak zırhları savaşçı mevcut zırh oranı yine aynı mı olacak yoksa artcakmı merak ediyorum bunu bakalım .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

Konu açmadan çok ufak bi kendinizle beyin fırtınası yapmanız, kendi başınıza çözmenizi sağlar :) ama madem açmışız konuyu yanıtlıyayım.Şimdi şu ana kadar bizim parlattığımız itemler örn Yüco Halit mor balyoz biz bunlardan Yüceleni parkatmak istiyoduk ve Yücelenin verdiği efsun Max Hasardı.Ve parlatınca sadece Yücelen artardı çünkü dediğim gibi yücelen sadece max hasar efsununa sahipti. Şimdi ise tek itemler 2 3 efsun veriyor yine bi örn. ferromanyetik efsunlar ise daha çok.Yani siz parlattığınızda tek itemi parlatıcaksınız ama o itemin birden fazla efsunu olduğu için hepsi artış gösterecek.İyi Forumlar ;)
Resim

R A M M S T E İ N N N
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Leqendyyy yazdı: 24 Şub 2018 16:47 Konu açmadan çok ufak bi kendinizle beyin fırtınası yapmanız, kendi başınıza çözmenizi sağlar :) ama madem açmışız konuyu yanıtlıyayım.Şimdi şu ana kadar bizim parlattığımız itemler örn Yüco Halit mor balyoz biz bunlardan Yüceleni parkatmak istiyoduk ve Yücelenin verdiği efsun Max Hasardı.Ve parlatınca sadece Yücelen artardı çünkü dediğim gibi yücelen sadece max hasar efsununa sahipti. Şimdi ise tek itemler 2 3 efsun veriyor yine bi örn. ferromanyetik efsunlar ise daha çok.Yani siz parlattığınızda tek itemi parlatıcaksınız ama o itemin birden fazla efsunu olduğu için hepsi artış gösterecek.İyi Forumlar ;)
yucelende mevcut tek efsun yok ama o dediğin eşya eğer şaheser sınıfındaysa ki betaya katılmadım daha önceki betaya katıldım sadece dediğin doğru değilse kesin gözüyle bakamıyacağım.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

Leqendyyy yazdı: 24 Şub 2018 16:47 Konu açmadan çok ufak bi kendinizle beyin fırtınası yapmanız, kendi başınıza çözmenizi sağlar :) ama madem açmışız konuyu yanıtlıyayım.Şimdi şu ana kadar bizim parlattığımız itemler örn Yüco Halit mor balyoz biz bunlardan Yüceleni parkatmak istiyoduk ve Yücelenin verdiği efsun Max Hasardı.Ve parlatınca sadece Yücelen artardı çünkü dediğim gibi yücelen sadece max hasar efsununa sahipti. Şimdi ise tek itemler 2 3 efsun veriyor yine bi örn. ferromanyetik efsunlar ise daha çok.Yani siz parlattığınızda tek itemi parlatıcaksınız ama o itemin birden fazla efsunu olduğu için hepsi artış gösterecek.İyi Forumlar ;)
Arkadaşların sorusunu iki görsel ile cevaplıyorum.

Resim

Bu da parlatılmış hali

Resim

İyi forumlar.
;)
Resim
BatuIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Estergon Ailesi

Mesaj gönderen BatuIV »

Twingo yazdı: 24 Şub 2018 17:32

Resim

Bu da parlatılmış hali

Resim

İyi forumlar.
;)
Nasıl bir kralsın sen 😂 benim yapacağımı yapmış adam helal
Kullanıcı avatarı
Beynelmilel
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Yok

Mesaj gönderen Beynelmilel »

En yakın zamanda asaları giyip görselleri paylaşmanız dileğiyle..🖐🏻
🇹🇷🕟🕚2️⃣2️⃣♒️📚🍀👨🏽💪🏽🔝
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

yani şimdi o zaman direk şaheser eşya gelmeyecek mi . elimizdeki nadide ve normal sarı efsunlu olan itemleri parlattığımız da sarı mı oluyorlar. kusura bakmayın kaç yıldır gırmıyorum beynim de deli sorular :)
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Twingo yazdı: 24 Şub 2018 17:32

Resim

Bu da parlatılmış hali

Resim

İyi forumlar.
;)
Büyü kritik %15 artmalıydı. Yani 7.000 değil 7.500 olmalıydı neden değişikliğe gitmişler acaba.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

MaHKuMII yazdı: 24 Şub 2018 18:14 yani şimdi o zaman direk şaheser eşya gelmeyecek mi . elimizdeki nadide ve normal sarı efsunlu olan itemleri parlattığımız da sarı mı oluyorlar. kusura bakmayın kaç yıldır gırmıyorum beynim de deli sorular :)
Hangi itemi parlatırsan parlat "Şaheser" olur zaten. Fakat şu anlık gördüğümüz eşyalar mor. Fakat büyük ihtimalle bölge çok daha büyük ve henüz betada bizlere gösterilmeyen noktalar var. İlerisi için bekleyip görmemiz lazım.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön