1) Şifacı zırh sınırının hala ruh kalkanı 15 verildiğinde yüzde 70 sınırını göstermemesi.
2)Savaş narası ve kısşkırma yetenekleri ile çekilen yaratıkların yeteneği kullanan kişiye değil de onun yanında oturan pasif oyunculara hiddet duyması.
3)Arsenik efsunlu reçetelerin 6 çıban yoğurdu istemesi ile Ashabı kehf den bile pahalı olması.
4)Oyun da eşya satabildiğimiz karakterlerin hareket ederek satış menzili dışına çıkması(işportacılar düzeldi belki ama cin ler hala aynı)
Belki bazıları ufak detay gibi görünsede mantık hatası olanda var oyun kullanış kalitesini düşürende.
Bazısıda İKV kalitesini gölgeliyor
Bunlarda düzenleme olacak mı ?
Bunlarda düzenleme olacak mı ?

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Re: Bunlarda düzenleme olacak mı ?
RedsxLine yazdı:1) Şifacı zırh sınırının hala ruh kalkanı 15 verildiğinde yüzde 70 sınırını göstermemesi.
2)Savaş narası ve kısşkırma yetenekleri ile çekilen yaratıkların yeteneği kullanan kişiye değil de onun yanında oturan pasif oyunculara hiddet duyması.
3)Arsenik efsunlu reçetelerin 6 çıban yoğurdu istemesi ile Ashabı kehf den bile pahalı olması.
4)Oyun da eşya satabildiğimiz karakterlerin hareket ederek satış menzili dışına çıkması(işportacılar düzeldi belki ama cin ler hala aynı)
Belki bazıları ufak detay gibi görünsede mantık hatası olanda var oyun kullanış kalitesini düşürende.

MERAN 23 EYLÜL 2008
Merhaba;
Lütfen bu tip bildirimleri forum üzerinden değil istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden mail atıp bildiriniz.
Saygılarımla
Lütfen bu tip bildirimleri forum üzerinden değil istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden mail atıp bildiriniz.
Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Sanırım olcak 
İlk olarak oraya yolluyoruz emin oabilirsin.Risky yazdı:Merhaba;
Saygılarımla
Ama bakıldığından emin değiliz.
Korkumuz daha önce de olduğu gibi 7 ay sonra çıkıp kimse bizi uyarmadı demeniz.

MERAN 23 EYLÜL 2008
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Evet çok güzel bir konuya değinmişsin.RedsxLine yazdı:1) Şifacı zırh sınırının hala ruh kalkanı 15 verildiğinde yüzde 70 sınırını göstermemesi.
Satıcının satış sırasında menzilden çıkıp o itemin çantada takılı kalmasına uyuz oluyorum.
Birde 6 çıban yoğurdu neredeyse (sunucuya göre değişir) emin önünde 240m u buluyor. Oyunda hiç kimse zehir hasarlı item üretemez oldu.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
Risky yazdı:Merhaba;
Saygılarımla
avakado=eminönü
Bu hataların farkedilip düzeltilmemesi yönetim için gerçekten ayıp olacak çünkü nasıl bir mantıkla 6 çıban yoğurdu istediler anlamadım bu onların oyun da az vakit geçirdiğinin bir kanıtı yeraltı açılalı 1 sene oldu hiçbiri bunu farketmedi mi yoksa düzeltmek için mesai harcamak mı zorlarına gitti.

MERAN 23 EYLÜL 2008
6 çıban yoğurdu olayı gerçekten çok komik, utanmasam bu reçeteyi yazan bu oyunu oynamayı bilmiyorlar diyeceğim
Diğer bir konuda şu; Hidralar açıldı domuzkentten 7,5 km uzaklıkta
ve halen ara canlanma noktası yok yeraltında :evil:
Diğer bir konuda şu; Hidralar açıldı domuzkentten 7,5 km uzaklıkta