Karaköy Bölgesinin kolay olması
Re: Karaköy Bölgesinin kolay olması
Şuan klan savaşı yok onuda hesaba katmak lazım millet yaratıgı felan bırakıp birbiriyle savaşır tabiki eminönüde üstünlük lodoslarda olur tabi.Yoksa arzların bir çoğu klansız olmak zorunda kalır durum böyle yani.Ayrıca yeni madenler felan 30m civarlarını bulacaktır reçeteyle üretmek zor olurda asa felan düşüyormu bilmiyorum.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Birde bunun arzı lodosu var
çok eğlenceli olacak
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Uretilmis asalarin hakirden dusecegini dusunuyorum fakat bide recetelerde istenen bazi materyallerin (dev ana parfumu ) philotusun tilsimi gibi )) bunlar her kestiginde veya normal kesisonde degilYemeLik yazdı: ↑24 Şub 2018 00:54 Şuan klan savaşı yok onuda hesaba katmak lazım millet yaratıgı felan bırakıp birbiriyle savaşır tabiki eminönüde üstünlük lodoslarda olur tabi.Yoksa arzların bir çoğu klansız olmak zorunda kalır durum böyle yani.Ayrıca yeni madenler felan 30m civarlarını bulacaktır reçeteyle üretmek zor olurda asa felan düşüyormu bilmiyorum.
dev komodo disi
kadim pencesi gibi gorevini yaptikca verilecek materyaller yani yonetim bunu getirmeklede yeni oyuncularin gorevlerinin yapilmasina firsat vermis
Lothbrokş
Şuan betayı indiriyorum ve test edeceğim 40 dk kaldı

Oyundaki seven sen değil miydin?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Betada hepsi test edilmeli, belki canları bilerek böyle verilmiştir ama bir yandan da bir büyük yaratığa yüz kişi dalarsanız tabi ölür.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Çok kan dökülecek. Umarım Arz-Lodos savaşının oyunun bir gereği olduğunu unutmaz değerli bazı oyuncular.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
iflis gibi olmalıydı bence. İlk vuran grup hariç diğerlerine tek atmalıydı.
Everything is about math just math
Hayır o benim çakmam
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bende sen sandım gidip adama pm filan atıyordum Hey Allah'ım ya )))