dostum fotoğraftaki sandaldan bahsetmiyorlar . Karaköy de galata köprüsünde aynı sandaldan var ve kullanmak için görev istiyor yanlış anlamış olabilirsin
Sirkeci Gemisi Nereye Çıkıyor?
- HatayxDeViL
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Sirkeci Gemisi Nereye Çıkıyor?
Dostum ben ne diyorum
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Yahu anlamıyonuz muHatayxDeViL yazdı: ↑23 Şub 2018 17:59dostum fotoğraftaki sandaldan bahsetmiyorlar . Karaköy de galata köprüsünde aynı sandaldan var ve kullanmak için görev istiyor yanlış anlamış olabilirsin![]()
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Ilerleyen gorevleri yaptığında karaköyde galata tarafindaki koprunun yaninda bulunan sandaldan eminonune don dediginde buraya geliyorsun baska biseyler cikartmayin
- HatayxDeViL
- İskele Babası
kesin konuşmuyorum zaten ama dediğin doğruysa bizlere bi video çok görme çünkü karaköydeki sandaldan ışınlanabilen yok yani e.ö tarafına geçen yok görevi istiyorRudboy yazdı: ↑23 Şub 2018 18:00Yahu anlamıyonuz muHatayxDeViL yazdı: ↑23 Şub 2018 17:59dostum fotoğraftaki sandaldan bahsetmiyorlar . Karaköy de galata köprüsünde aynı sandaldan var ve kullanmak için görev istiyor yanlış anlamış olabilirsin![]()
karaköydeki galata köprüsündeki sandalda fotoğraftaki yere çıkıyor. Fotoğraftaki yerde galata köprüsüne çıkıyor
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Nasil yok kardeşim geçiyoruz bir kac gorevi yaptiktan sonra sende gecersin abartmayın artikHatayxDeViL yazdı: ↑23 Şub 2018 18:08kesin konuşmuyorum zaten ama dediğin doğruysa bizlere bi video çok görme çünkü karaköydeki sandaldan ışınlanabilen yok yani e.ö tarafına geçen yok görevi istiyorRudboy yazdı: ↑23 Şub 2018 18:00Yahu anlamıyonuz muHatayxDeViL yazdı: ↑23 Şub 2018 17:59dostum fotoğraftaki sandaldan bahsetmiyorlar . Karaköy de galata köprüsünde aynı sandaldan var ve kullanmak için görev istiyor yanlış anlamış olabilirsin![]()
karaköydeki galata köprüsündeki sandalda fotoğraftaki yere çıkıyor. Fotoğraftaki yerde galata köprüsüne çıkıyor
![]()
ahahahaha ciddi olamazsın sen nerenin betasında oynuyosun acabaHatayxDeViL yazdı: ↑23 Şub 2018 18:08kesin konuşmuyorum zaten ama dediğin doğruysa bizlere bi video çok görme çünkü karaköydeki sandaldan ışınlanabilen yok yani e.ö tarafına geçen yok görevi istiyorRudboy yazdı: ↑23 Şub 2018 18:00Yahu anlamıyonuz muHatayxDeViL yazdı: ↑23 Şub 2018 17:59dostum fotoğraftaki sandaldan bahsetmiyorlar . Karaköy de galata köprüsünde aynı sandaldan var ve kullanmak için görev istiyor yanlış anlamış olabilirsin![]()
![]()
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Galata köprüsü'nün yanındaki gemiyi kullanabilmek için görev istiyor. O gemi Eminönü Uçak'ın oraya çıkıyor. Eminönü'nden tekrar Karaköy'e geçmeyi denemedim o gemi ile ama görev istemesi muhtemel aynı şekilde. Gerekli olan görevi de yaptım ama hangisiydi hatırlamıyorum.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- HatayxDeViL
- İskele Babası
açıklaman için teşekkürler .Bir bilgi bukadar temiz verilemezdi.Bubyo yazdı: ↑23 Şub 2018 18:11 Galata köprüsü'nün yanındaki gemiyi kullanabilmek için görev istiyor. O gemi Eminönü Uçak'ın oraya çıkıyor. Eminönü'nden tekrar Karaköy'e geçmeyi denemedim o gemi ile ama görev istemesi muhtemel aynı şekilde. Gerekli olan görevi de yaptım ama hangisiydi hatırlamıyorum.
- HatayxDeViL
- İskele Babası
ben sana birşeyleri iddaa etmiyorum sen aşağılarca konuşuyorsun dostum aşağıdaki yorum yapan arkadaş gibi gerekli bilgiyi vermen tatmin edici olabilirdiRudboy yazdı: ↑23 Şub 2018 18:11ahahahaha ciddi olamazsın sen nerenin betasında oynuyosun acabaHatayxDeViL yazdı: ↑23 Şub 2018 18:08kesin konuşmuyorum zaten ama dediğin doğruysa bizlere bi video çok görme çünkü karaköydeki sandaldan ışınlanabilen yok yani e.ö tarafına geçen yok görevi istiyorRudboy yazdı: ↑23 Şub 2018 18:00Yahu anlamıyonuz muHatayxDeViL yazdı: ↑23 Şub 2018 17:59dostum fotoğraftaki sandaldan bahsetmiyorlar . Karaköy de galata köprüsünde aynı sandaldan var ve kullanmak için görev istiyor yanlış anlamış olabilirsin![]()
![]()
Özelden bana numaranı at wpden video atacam sana
![]()