Giyen Birini Gördüm Bi Asa takmıştı Böyle Sanki
Karaköy İLK GBZ Kesimi
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Karaköy İLK GBZ Kesimi
Yöneticidir o.ManyRibera yazdı: ↑22 Şub 2018 21:51Giyen Birini Gördüm Bi Asa takmıştı Böyle SankiKavak Ağacına Benziyodu Uzun Ağaç
![]()
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
51 Level AdamdıBubyo yazdı: ↑22 Şub 2018 21:55Yöneticidir o.ManyRibera yazdı: ↑22 Şub 2018 21:51Giyen Birini Gördüm Bi Asa takmıştı Böyle SankiKavak Ağacına Benziyodu Uzun Ağaç
![]()
pManyRibera yazdı: ↑22 Şub 2018 21:5851 Level AdamdıBubyo yazdı: ↑22 Şub 2018 21:55Yöneticidir o.ManyRibera yazdı: ↑22 Şub 2018 21:51Giyen Birini Gördüm Bi Asa takmıştı Böyle SankiKavak Ağacına Benziyodu Uzun Ağaç
![]()
Yöneticileri Tanımyacak kadar
kıt biri değiliz
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- babaklas
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Masumiyet
Malesef test sunucusu amacından sapma başladı, kimse oyunu test edip sıkıntıları bildirmekle uğraşmıyor sadece bir yarış havası var. Oyun içinde de görev yapmak ve exp kasmaya uğraşan gözünü hırs bürümüş bir sürü kişi var Umarım kendi sunucularımızda da böyle olmaz.
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
"DeePeSTFeaRIV"
<Masumiyet>
<Tigir Er>
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ne Bekliyordun Ki Dostum Benim Bildiğim Test Sunucusu 1 2 Saat Açık Kalır Ardından Hemen Kapatılır.babaklas yazdı: ↑22 Şub 2018 22:10 Malesef test sunucusu amacından sapma başladı, kimse oyunu test edip sıkıntıları bildirmekle uğraşmıyor sadece bir yarış havası var. Oyun içinde de görev yapmak ve exp kasmaya uğraşan gözünü hırs bürümüş bir sürü kişi var Umarım kendi sunucularımızda da böyle olmaz.
Bu Kez Ne Olduysa
ne alaka bilader koskoca karaköyden bahsediyoruz 2 saatte ne hatası bulucaksın millet daha yeni yeni keşfediyor bırak dursun kapatılmasın sunucuda hatalar bitene kadar günde 2 3 kere güncelleme oluyor zaten düzeltiyorlar hep çalışıyorlar şuan hatalar üzerindeManyRibera yazdı: ↑22 Şub 2018 22:17Ne Bekliyordun Ki Dostum Benim Bildiğim Test Sunucusu 1 2 Saat Açık Kalır Ardından Hemen Kapatılır.babaklas yazdı: ↑22 Şub 2018 22:10 Malesef test sunucusu amacından sapma başladı, kimse oyunu test edip sıkıntıları bildirmekle uğraşmıyor sadece bir yarış havası var. Oyun içinde de görev yapmak ve exp kasmaya uğraşan gözünü hırs bürümüş bir sürü kişi var Umarım kendi sunucularımızda da böyle olmaz.
Bu Kez Ne Olduysa2 Ci Günü Oldu Kapatmaları Gerekirken 2 Sunucuyu Açtılar.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sence Şimdi Oynuyanlar Hata Tespitimi Yoksa Level Kasma Peşindelermi.dedee66 yazdı: ↑22 Şub 2018 22:20ne alaka bilader koskoca karaköyden bahsediyoruz 2 saatte ne hatası bulucaksın millet daha yeni yeni keşfediyor bırak dursun kapatılmasın sunucuda hatalar bitene kadar günde 2 3 kere güncelleme oluyor zaten düzeltiyorlar hep çalışıyorlar şuan hatalar üzerindeManyRibera yazdı: ↑22 Şub 2018 22:17Ne Bekliyordun Ki Dostum Benim Bildiğim Test Sunucusu 1 2 Saat Açık Kalır Ardından Hemen Kapatılır.babaklas yazdı: ↑22 Şub 2018 22:10 Malesef test sunucusu amacından sapma başladı, kimse oyunu test edip sıkıntıları bildirmekle uğraşmıyor sadece bir yarış havası var. Oyun içinde de görev yapmak ve exp kasmaya uğraşan gözünü hırs bürümüş bir sürü kişi var Umarım kendi sunucularımızda da böyle olmaz.
yoo kardeşim istersen hata tespit yerine baka bilirsin "viewforum.php?f=141" ama genelleme oyuncular şuan meraktan yani sonuçta yıllardır gelmediği için hep birşeyler peşinde koşuyorlarManyRibera yazdı: ↑22 Şub 2018 22:22Sence Şimdi Oynuyanlar Hata Tespitimi Yoksa Level Kasma Peşindelermi.dedee66 yazdı: ↑22 Şub 2018 22:20ne alaka bilader koskoca karaköyden bahsediyoruz 2 saatte ne hatası bulucaksın millet daha yeni yeni keşfediyor bırak dursun kapatılmasın sunucuda hatalar bitene kadar günde 2 3 kere güncelleme oluyor zaten düzeltiyorlar hep çalışıyorlar şuan hatalar üzerindeManyRibera yazdı: ↑22 Şub 2018 22:17Ne Bekliyordun Ki Dostum Benim Bildiğim Test Sunucusu 1 2 Saat Açık Kalır Ardından Hemen Kapatılır.babaklas yazdı: ↑22 Şub 2018 22:10 Malesef test sunucusu amacından sapma başladı, kimse oyunu test edip sıkıntıları bildirmekle uğraşmıyor sadece bir yarış havası var. Oyun içinde de görev yapmak ve exp kasmaya uğraşan gözünü hırs bürümüş bir sürü kişi var Umarım kendi sunucularımızda da böyle olmaz.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tamam Hata Tespitlerini Yaptın Kapat Bitti 2 Gündür Neden Açık Bu Sunucudedee66 yazdı: ↑22 Şub 2018 22:24yoo kardeşim istersen hata tespit yerine baka bilirsin "viewforum.php?f=141" ama genelleme oyuncular şuan meraktan yani sonuçta yıllardır gelmediği için hep birşeyler peşinde koşuyorlarManyRibera yazdı: ↑22 Şub 2018 22:22Sence Şimdi Oynuyanlar Hata Tespitimi Yoksa Level Kasma Peşindelermi.dedee66 yazdı: ↑22 Şub 2018 22:20ne alaka bilader koskoca karaköyden bahsediyoruz 2 saatte ne hatası bulucaksın millet daha yeni yeni keşfediyor bırak dursun kapatılmasın sunucuda hatalar bitene kadar günde 2 3 kere güncelleme oluyor zaten düzeltiyorlar hep çalışıyorlar şuan hatalar üzerindeManyRibera yazdı: ↑22 Şub 2018 22:17Ne Bekliyordun Ki Dostum Benim Bildiğim Test Sunucusu 1 2 Saat Açık Kalır Ardından Hemen Kapatılır.babaklas yazdı: ↑22 Şub 2018 22:10 Malesef test sunucusu amacından sapma başladı, kimse oyunu test edip sıkıntıları bildirmekle uğraşmıyor sadece bir yarış havası var. Oyun içinde de görev yapmak ve exp kasmaya uğraşan gözünü hırs bürümüş bir sürü kişi var Umarım kendi sunucularımızda da böyle olmaz.
![]()