Haritalarda işaretlediğim kısımların birbirine ne kadar çok benzediğini fark ettiniz mi ?
Eğer hol haritasını önce 180 derece dikey sonra 180 derece yatay döndürürseniz ve meteor Büyük Holün ne tarafınından girdiğin önemsiz eminönüne doğru gittiğini fark edeceksiniz. Çünkü meteor bölgesinin haritadaki kuzey kısmı eminönüne açılıyor.
Haritalarda işaretlediğim kısımların birbirine ne kadar çok benzediğini fark ettiniz mi ?
Eğer hol haritasını önce 180 derece dikey sonra 180 derece yatay döndürürseniz ve meteor Büyük Holün ne tarafınından girdiğin önemsiz eminönüne doğru gittiğini fark edeceksiniz. Çünkü meteor bölgesinin haritadaki kuzey kısmı eminönüne açılıyor.
Şu dediklerimi photoshop ile adam akıllı montajlayabilecek birisi varmı arkadaşımın bilgisayarındayım yapamıyorum şu anda.
Fark etmeyenler için Galata Kulesi sağ üste gölge şeklinde olan
En son kerimcan123 tarafından 22 Şub 2018 20:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
turkoxHAMSTER yazdı: ↑22 Şub 2018 20:02
Hol kısmını düzelteyim. Eminönü ve Meteor Bölgesi Haliç'in karşı tarafında, Beyoğlu, Karaköy ise haliçin bu tarafında. Teorik olarak Büyük Hol'ün orda olması tamamen imkansız.
Evet oraya bağlanması harita üzerinde ters.Zaten haritadan bakıldığında o kısımda Galata kulesi olması gerekiyor.
Doğrudur. Zaten oyunda da Galata Kulesi tam tünelin hizasında gözüküyor. Karaköy ve Taksim'i avucumun içi gibi bilirim o tünel Şişhane tarafına çıkıyor
Hmm haritada gösterince yerlerini mantıklı gibi geldi ama eğer o karanlık yer hol ise bölge beklediğim kadar büyük değil demek oluyor.Ben haritadan arap camii ile karşılaştırdığımda o yer tam olarak Galata Kulesi'ne denk geliyordu.Ve giriş ekranında olmasına rağmen oyunda o kuleyi göremedim.
Edit: Hol diğer tarafta kalacak ama çok da önemli değil.
Meteor bölgesinin sonuçta kraterin çarptığı alan olduğundan böyle özdeşleştirmek bana pek mantıklı gibi gelmedi. Oyun haritalarından incelendiği zaman dediğimin mantıksız olmadığını anlayabilirsin.
Çemberlitaş kutusundan çıkan ikv haritası elinde olan varmı? Yada fotoğrafını çekebilecek olan posterin arka tarafındaki bölgelerin bağlantısını içeren harita.
Malum bu bölgede ne ruh taşı ne de benzeri birşey yok , (bence) tüneli ilk hole çıkar diye tahmin ediyordum sonun kapalıymış ama bir zamanlar holün girişte kapalıydı sonraki güncellemelerde tünelin sonunda ruh taşı kapı vs. olabilir .
MaB Gerçekçi ol
imkansızı iste. 01.05.2009 01.05.2018".
Dediğin şekillerde birleştirilince olmuyor maalesef.O yerin büyük hol olması zaten benim için hayal kırıklığı olurdu.
Görüldüğü üzere köprü ile iki haritayı hizaladım ve hol bölgesini gösterdiğin yere getirdim.Ardından Eminönü ile Meteoru gösterdiğin şekilde hizaladım.O tüneller tamamen bağımsız.Zaten hole girince hol tam tersi yönde başlıyor.
En son Serinplay tarafından 22 Şub 2018 20:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.