Sizce ne eksik?
- caglayansezen
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: T L O O
Sizce ne eksik?
Şuana kadar gözlemlediğiniz kadarıyla yeni bölgede 'şu olsaymış iyiymiş be' dediğiniz şeyler var mı. Bu ara yüzde olabilir. Ben yeni gözlükler isterdim açıkçası (tabi var mı yok mu şuan yeni gözlükler bilmiyorum)
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Re: Sizce ne eksik?
Arayüz değişikliğine gidilebilirdi kasaya yeni bir sayfa eklenebilirdi onun dışında muazzam ben beğendim 
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
1. Kasa genişletme.
2. Arayüz değişimi.
3. Yeni gözlükler ( Test sunucusu olduğu için göremiyor olabiliriz)
4. Yeni yetenekler.
5. Yeni sakal, saç tipleri.
2. Arayüz değişimi.
3. Yeni gözlükler ( Test sunucusu olduğu için göremiyor olabiliriz)
4. Yeni yetenekler.
5. Yeni sakal, saç tipleri.
kedi
Jandarmaların başlıkları çok itici gözüküyo bence.Hiç başlık olmasa bile güzel olurdu(bkz: levazım subayı)
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- egoSTAR
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: EminönüGuards
Starwarstaki bi robotun kafasına benziyo adını hatirlamayadim arthur gibi bişey diyolardı galiba
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Bence de kasklar çok irite olmuş.Zaten jandarmaların duruşları robot gibi, en azından kasklar daha IKV konseptinde olabilirdi.Bence kesinlikle kask olmaması gerekiyor.
r2d2'yu diyorsun.Şekil olarak evet benziyor ama ben çok eski bir çizgi roman yada oyunda böyle bir kask görmüştüm diye hatırlıyorum ama çıkaramadım bir türlü adını.
Doğru ben de başka bişeye benzetiyorum ama herhalde buna benzetiyorum diyorum kendi kendime.Ama bilinç altım tatmin olmadı hâlâ senin gibiSerinplay yazdı: ↑23 Şub 2018 01:02r2d2'yu diyorsun.Şekil olarak evet benziyor ama ben çok eski bir çizgi roman yada oyunda böyle bir kask görmüştüm diye hatırlıyorum ama çıkaramadım bir türlü adını.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN