Selamlarr ve Server birleşme önerisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PikaPika
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Re: Selamlarr ve Server birleşme önerisi

Mesaj gönderen PikaPika »

Felurian yazdı: 22 Şub 2018 14:16 transfer hakkı verilir ya da indirim yapılırsa doğru anka sunucusuna kaçarım eminönünden. Atalarımız boşuna mı demiş nerde çokluk orda ...... diye.
Evet Felu dostum haklı olduğun noktalar olabilir ama sen bu sunucuya aktif olduğu için başladın değil mi? Dolu bir sunucu varken neden boş sunucuda oynasınlar ki insanlar?

Ayrıca bu oyun ortam(lar) olunca canlanır.Ticaret, görev, farm, levelling hepsi ayrı bir dinamik ve hepsi için ayrı ayrı oyuncu kitlesi gerekiyor.

Transferden bağımsız olarak bahsettim sadece.
SANCAK

Pikaçu - Savaşçı
Felurian
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Felurian »

PikaPika yazdı: 22 Şub 2018 15:08
Felurian yazdı: 22 Şub 2018 14:16 transfer hakkı verilir ya da indirim yapılırsa doğru anka sunucusuna kaçarım eminönünden. Atalarımız boşuna mı demiş nerde çokluk orda ...... diye.
Evet Felu dostum haklı olduğun noktalar olabilir ama sen bu sunucuya aktif olduğu için başladın değil mi? Dolu bir sunucu varken neden boş sunucuda oynasınlar ki insanlar?

Ayrıca bu oyun ortam(lar) olunca canlanır.Ticaret, görev, farm, levelling hepsi ayrı bir dinamik ve hepsi için ayrı ayrı oyuncu kitlesi gerekiyor.

Transferden bağımsız olarak bahsettim sadece.
Dostum ben eminönüne başladığımda genelde tenha, yoğun saatlerde kalabalık olan bir sunucuydu. Başlarken düz mantık görevlerime yardım edebilecek birkaç insan olsun, ama rahat bir şekilde para kasabileyim mantığı ile burada başlamıştım. Düşünceme göre güncelleme ile birlikte Anka hafif kalabalıklaşacak ama insanlar görevlerini rahat yapabilecek ve kasılırken çok sıkıntı yaşamayacak. O yüzden oraya geçebilmek hoşuma gider ama ne yazık ki 3 tane karakterim var indirim olmazsa geçmem pek mümkün gözükmüyor :)
Kullanıcı avatarı
caglayansezen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: T L O O

Mesaj gönderen caglayansezen »

Sunucu transferinde indirime gidilebilir aslında. Çünkü diğer sunucuların tenhalaştıği ve Eminönü-Beyazköşk 'ün yoğun olduğu dönemlerde kuklaci gibi sunuculardan oralara geçildi. Ve Karaköyden sonra kuklacida canlanacağı için herkes kendi sunucularına dönmek isticektir. Bunun başında ben geliyorum mesela. Bu yüzden belirli bi zaman diliminde sunucu transfer indirimi kulağa çok cazip geliyor.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

İndirim yapılmasına bişey demem ama, ücretsiz olmasına kesinlikle karşıyım. Sadece bizim lonca 600 liradan fazla ücret ödedi. Bize haksızlık olur.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
caglayansezen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Lonca: T L O O

Mesaj gönderen caglayansezen »

yun1010 yazdı: 22 Şub 2018 17:23 İndirim yapılmasına bişey demem ama, ücretsiz olmasına kesinlikle karşıyım. Sadece bizim lonca 600 liradan fazla ücret ödedi. Bize haksızlık olur.
tamamen ücretsiz hak olmasını desteklemem ama indirim olabilir gerçekten
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

Test sunucusundaki vaziyeti gördükten sonra kesinlikle birleşime karşıyım Meran da tek olurum daha iyi.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Hayır, tek kişi olmak daha iyidir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
PikaPika
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen PikaPika »

besiktasask yazdı: 22 Şub 2018 19:06 Test sunucusundaki vaziyeti gördükten sonra kesinlikle birleşime karşıyım Meran da tek olurum daha iyi.
Test sunucusu kolay level olduğu için öyle gözüküyor.Normal olarak eklendiğinde çoğu kişi sıfırdan levelling yapacak.
SANCAK

Pikaçu - Savaşçı
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Biz herkes sunucusuna geri dönsün derken senin bu başlığı açman bize bir hakarettir 😀 Fakat söylediğin gibi oyundam uzun bir süre uzak kalmışsın o yüzden kalabalığın oluşturduğu o sorunlardan haberin yok. Test sunucusunda bile bu sorunları anlalıydın birçok yönetici gm falan oyunda diye herkes kuzu gibi oynuyor aksi takdirde küfürleri bölgeden klandan okumaktan başın ağrırdı 😀
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön