Plussuzlar Yarını bekledi gene giremiyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Plussuzlar Yarını bekledi gene giremiyor

Mesaj gönderen scorper »

Yazıklar olsun ne diyim
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Re: Plussuzlar Yarını bekledi gene giremiyor

Mesaj gönderen turkneferi »

scorper yazdı: 22 Şub 2018 12:32 Yazıklar olsun ne diyim
1 aylık plus alsanıza kardeşim yazıklar olsun ne demek. Adamlar eklenti hazırlamış destek olmak yerine hakaret ediyorsunuz. Al 1 aylık plus oyna kafana göre test bitince gelene kadar plusun ile para kas.
Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Ya ne diyon sen ya plussuz kaç tane insan var kalan öyle gerçeği gelince ayrımını yap test lan bu
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

scorper yazdı: 22 Şub 2018 12:40 Ya ne diyon sen ya plussuz kaç tane insan var kalan öyle gerçeği gelince ayrımını yap test lan bu
Arkadaşım adamlar performans ve oynayış testi yapıyor plussuz pluslu kimsenin umrunda değil. Sunucu ful dolu ve test gerçekleşiyor. En fazla sayıda olabilecek kadar oyuncu oynuyor ve hata bildirimi yapıyor. Senin niyetin test değil girip oynamak öncelik istiyorsan paranı ver gir oyna yada yarım saat dene öyle gir tercih senin. Gerçeği gelince buraya gelip yine plus olmayan giremiyor diye ağlayacaksın.
Resim
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Öncelikle Zaten Bu Test İçin Açıldı.Okadar Uğraşıyorlar Yazıklar Olsun Demek Olmaz Öyle. Oyunun İlk Kurulduğu Zamanda Bile Plus Paket Ve Ayrıcalıkları Vardı.Belki alamıyorsun veya almıyorsun o zaman biraz bekle zaten gelicek tam sürümü. Dert yanmanın bi anlamı yokki
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

NE PLUSUNDAN BAHSEDİYORSUN KARDEŞİM BU OYUNA 5 YIL PLUS ALAN ADAMIM BEN ŞUAN TEST SUNUCUSU BU PLUS OLMAMALI 5YIL HER HANGİ BİR AKTİVİTE/BÖLGE/PAKET/GÜNCELLEME GELMEYEN Bİ OYUNDAN BAHSEDİYORUZ OYUN GELİNCE ALIRIZ ŞİMDİ NEDEN BEN 3 GÜNLÜK ŞEY İÇİN PLUS PAKETİ ÇEKİCEM BİZİMDE GİRMEYE HAKKIMIZ VAR SONUÇTA BİZDE MERAK EDİYORUZ SADECE 15 DAKİKA OYNADIM OYUNDAN HATA VERDİ PLUSLULARIN GİRMESİ İÇİN
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

dedee66 yazdı: 22 Şub 2018 13:04 NE PLUSUNDAN BAHSEDİYORSUN KARDEŞİM BU OYUNA 5 YIL PLUS ALAN ADAMIM BEN ŞUAN TEST SUNUCUSU BU PLUS OLMAMALI 5YIL HER HANGİ BİR AKTİVİTE/BÖLGE/PAKET/GÜNCELLEME GELMEYEN Bİ OYUNDAN BAHSEDİYORUZ OYUN GELİNCE ALIRIZ ŞİMDİ NEDEN BEN 3 GÜNLÜK ŞEY İÇİN PLUS PAKETİ ÇEKİCEM BİZİMDE GİRMEYE HAKKIMIZ VAR SONUÇTA BİZDE MERAK EDİYORUZ SADECE 15 DAKİKA OYNADIM OYUNDAN HATA VERDİ PLUSLULARIN GİRMESİ İÇİN
Anlatmak istediğim buydu ikvye kaç paralar yatırdık şimdide alırız sıkıntı değil ama olmadı bu plussuz işi
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Laf anlamazsınız. Yazmaya devam edin.
Resim
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

scorper yazdı: 22 Şub 2018 13:08
dedee66 yazdı: 22 Şub 2018 13:04 NE PLUSUNDAN BAHSEDİYORSUN KARDEŞİM BU OYUNA 5 YIL PLUS ALAN ADAMIM BEN ŞUAN TEST SUNUCUSU BU PLUS OLMAMALI 5YIL HER HANGİ BİR AKTİVİTE/BÖLGE/PAKET/GÜNCELLEME GELMEYEN Bİ OYUNDAN BAHSEDİYORUZ OYUN GELİNCE ALIRIZ ŞİMDİ NEDEN BEN 3 GÜNLÜK ŞEY İÇİN PLUS PAKETİ ÇEKİCEM BİZİMDE GİRMEYE HAKKIMIZ VAR SONUÇTA BİZDE MERAK EDİYORUZ SADECE 15 DAKİKA OYNADIM OYUNDAN HATA VERDİ PLUSLULARIN GİRMESİ İÇİN
Anlatmak istediğim buydu ikvye kaç paralar yatırdık şimdide alırız sıkıntı değil ama olmadı bu plussuz işi
Bence de sonuna kadar haklısınız
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
CINARBEY
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kudret

Mesaj gönderen CINARBEY »

Sonuna kadar katılıyorum kardeşim. Çalışan insan var çalışmayan insan var parası olan var parası olmayan var lakin bunların ortak noktası bu oyuna gönülden bağlı olan çıktıgı günden beri oyunu bırakmayan ve güncelleme geleceği günü sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlar var. Lakin görüyoruzki plussuz bi halt olmuyo bende test serverin geldiği gündne beri girmeye çalışıyom gece bile denedim giremedim bu oyuna gönül veren diğer akadaşlara yazık değilmi kim bilir ne kadar sürecek test ve sırf bir girebilmek için plus almak israf değilmi. Kim bilir test bittiğinde ne zaman gelecek , hemen gelecekse amenna lakin belkide kaç ay beklicek giremeyen arkadaşlar . Oyunden yalandan yere plussuzlara laf atanlar adam akıllı konuşsuz klavye babalıgı yapmasın yalandan.
HAK İSTEYENİN HAKKI VERİLİR , BAŞ KALDIRANIN BAŞI KESİLİR.
SULTAN II.ABDÜLHAMİT HAN

Savaşçı = IıÇINARBEYıI
Büyü = Gufur
Şifa = Aktarcıbası
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön