Tılsım sistemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Tılsım sistemi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Yakın zamana kadar "Tılsımlar geldi oyun bitti" diyen oyuncular vardı. Sizce Karaköy tılsımsız ne derece oynayabilir?
Şahsen çok faydası olacak diye düşünüyorum. Boş karakterle bile belli slotlar kesildi. Tılsımlar ile fazla zorlanacağımızı düşünmüyorum. Zorlu olan klanda oynamak olacak. Gerekirse klansız girer 59 oluruz bir alternatif sonuçta. Bu şekilde sadece yeni bölge ile mücadele etmiş oluruz, eski düşmanlar ile değil. :grin:
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Tılsım sistemi

Mesaj gönderen makmeden »

Tılsımı olmayan arkadaşlara buz büyüsünü tavsiye ederim ama menzili biraz kısa. Tabii ki elektrik buz kombinasyonu da mantıklı olur. Fakat fizik tılsım seti olan biri tek başına ise kesinlikle fizik tılsımlarını kullansın. Dün ben bölgede saatlerce fizik kaldım ve gerçekten şunu anladım slotlar hızlı, hasarları çok fazla ve direnç kırmak için çok zamanın yok. Ben konsantrasyon yeteneğine puan vermemiş olmama rağmen tek başıma çok slot kesimi yapabildim.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Gezginler girisinin acilmasiyla hersey belli olacak en baba boss bana gore orda.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen turkneferi »

Parlementxx yazdı: 22 Şub 2018 10:17 Gezginler girisinin acilmasiyla hersey belli olacak en baba boss bana gore orda.
Haritanın tam neresinde hakirin olduğu düzlükte mi? Ben göremedim. Ayrıca gezgin şehire gidecek bir geçit ise sanırım orada kissles ( yazılışı böyle sanırım) olacak ve büyük liderin bahsettiği yılanın ta kendisi olabilir
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

turkneferi yazdı: 22 Şub 2018 10:54
Parlementxx yazdı: 22 Şub 2018 10:17 Gezginler girisinin acilmasiyla hersey belli olacak en baba boss bana gore orda.
Haritanın tam neresinde hakirin olduğu düzlükte mi? Ben göremedim. Ayrıca gezgin şehire gidecek bir geçit ise sanırım orada kissles ( yazılışı böyle sanırım) olacak ve büyük liderin bahsettiği yılanın ta kendisi olabilir
Suan o bolge bizde yok sanirim geldiginde gorecegiz haritada belediyenin caprazinda kaliyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen turkneferi »

Sürüm notlarında 0 seviye tılsımlar 60. Seviyede etkisinde değişiklik olacak yazıyor. Yeni seviye artışı olursa tılsımlar etkisiz mi olacak :grimacing:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön