İtem isimleri
- Chaqmaxsheytan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: <Academy Of War>
Re: İtem isimleri
Hadi onları anladım eyvallah az önce bi eldiven düştü temizlik hastası emsali nedir ya tam bir komedi bir çok vasat isimlendirme mevcut
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Isim konusuna katiliyorum gercekten cok gereksiz isimler koymuslar
Chaqmaxsheytan yazdı: ↑22 Şub 2018 03:00 Hadi onları anladım eyvallah az önce bi eldiven düştü temizlik hastası emsali nedir ya tam bir komedi bir çok vasat isimlendirme mevcut![]()
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Bolat modeli efsunu, oyunun eski Rehber takımında olan Özgür Bolat'a ithaf edilmiştir. Kendisi geçtiğimiz senelerde vefat etmiştir.
İsimlerin bir kısmı eski yöneticiler ve kullanıcılara ithafen yapılmış efsun isimleri. En basitinden Nerull Modeli efsun var 
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Allah rahmet eylesin.Retaliation yazdı: ↑27 Şub 2018 18:28 Bolat modeli efsunu, oyunun eski Rehber takımında olan Özgür Bolat'a ithaf edilmiştir. Kendisi geçtiğimiz senelerde vefat etmiştir.
kedi
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Ben en çok buna gülüyorum zaten . Her gördüğümde aklıma cem.karacanin namus belası adlı şarkısı geliyor
Gorgar'a sormuştum bana bunu söyledi ; değişmicek fakat kendi ismini neden vermediğini soruncada bu cevabı aldım

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Mazhar Osman: Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman, ruh ve sinir hastalıkları uzmanı, Türkiye’de ilk modern ruh sağlığı hastanesini kuran Türk hekimidir. Türkiye’de akıl ve sinir hastalıkların çağdaş yöntemlerle tedavisinde öncülük etmiştir.